Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres havonta egy...

Mennyit keres havonta egy call centeres?

Figyelt kérdés
Bruttó összeget írjatok, és kérlek, azt is írjátok le, hogy milyen elvárások vannak ezért (valamilyen nyelv ismerete, vagy szakmai tudás esetleg) ill. fix műszakban vagy váltóban vagytok! Köszi!

2013. aug. 4. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Fix műszakban vagyok, napi 6 óra. Van egy fix fizetésem az 45000 Ft. Ezen felül vannak a jutalékok. Volt amikor 15000 Ft-ot viszek haza. Van amikor csak a fixet. Változó nagyon.
2013. aug. 4. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Elsődlegesen nem ügynök call centeresre gondoltam, de azért köszönöm a válaszod! Valószínűsítem, hogy a 15.000-nél elírtál egy nullát! :)
2013. aug. 4. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaj igen elírtam :)
2013. aug. 4. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Tehát számokkal nagyon nem kell foglalkozni, ez már biztos! :D
2013. aug. 5. 02:03
 5/6 anonim válasza:
Br. 600 Ft-os órabérem van, ezenfelül jutalék, ha sikeres vagyok. Itt a jutalékoknál nem nagy összegekre kell gondolni, 8 óra munka esetében átlagosan +10-30 ezer ft-tal lehet számolni.
2013. aug. 7. 09:59
 6/6 anonim válasza:
Ügyfélszolgálatos fizetések: [link]
2013. szept. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!