Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Visszautasíthatom a közmunkát?

Visszautasíthatom a közmunkát?

Figyelt kérdés

Most igénylem az aktív korúak ellátását és tudom kiközvetíthetnek közmunkára. Visszautasíthatom ha nem érzem "hozzá valónak" ? Pl azért utcát nem sepernék. Nem azért tanultam............

Persze ha normális munka, akkor természetesen elvállalnám.

2013. aug. 2. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Visszautasíthatod, de akkor nem kapsz anyagi támogatást. Ha jól tudom a visszautasításnak is megvan a helyes menete. Mondjuk ha nem akarsz utcaseprőként dolgozni, akkor megkéred a munkahelynél a főnököt, hogy írjon neked egy papírt, hogy sajnálja, de téged nem akar alkalmazni.. Te ezzel a papírral visszamész, hogy te megpróbáltad nem te kellettél.. Így nem vész el a segély sem (ha kapsz)
2013. aug. 2. 18:37
 2/10 A kérdező kommentje:
És ebben az esetben csak a segély szűnik meg vagy a munkaügyi státuszom is? Mert olvastam valami olyasmit hogy a munkaügyi kijelent a rendszerből.
2013. aug. 2. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen egy évig kijelent a munkanélküli sem TB-det sem semmidet nem fogják fizetni akkor. Majd egy év elteltével újra jelentkezhetsz de ugye akkor meg megint nem jár semmi egy évig mivel nem lesz 30 nap munkanapod sem. Szóval 2 évig elesel az ellátástól.
2013. aug. 2. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

Akkor amit most írok, ne vedd a szívedre, de erről van itt nagyba'szó:

Ha olyan kibebaxottul überkirály csávó lennél, akkor nem a kukid vernéd munka nélkül, segílyen tengődve, hanem dolgoznál...

igen, balfax vagy, aki nem képes munkát találni, és emellett még olyan über gécconagybeképzelt arcod is van, hogy kiemeled, a magas lóról, hogy nem ezzé tanultam ennyit... tudod, mit? a brét se érdekli, mennyit tanultál, a lényeg az, hogy nagy király vagy-e

nem, nem vagy az

tákkároggyál közmunkára, ha már ilyen szerencsétlen vagy

vagy legyen nagy farkad, oszt találj magadnak melót

ha cigu vagy, akkor visszavonom, mert náluk ez lájfsztájl :D

Alapvetően nem vagyok bunkó paraszt, de a barmok kihozzák belőlem ezt is :-)

2013. aug. 3. 01:18
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Igényléskor kérdezd meg nyugodtan, hogy van ez, mire számíthatsz, egyáltalán nem ciki. Itt rohamosan esik az IQ szint. Biztos lájfsztájl. :)
2013. aug. 3. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
a közmunka, meg brmilyen munka, sose ciki!!!
2013. aug. 5. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát te 4-es hol élsz? Szerinted van elég munkahely Magyarországon hogy te lenézed azokat, akiknek nem jut? Nem lepne meg ha te se tudnál önerőből elhelyezkedni sehová, csak valakinek a valakije vagy. Elkényeztetett taknyosok beszélnek úgy mint te.
2013. szept. 4. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól még közmunkát vállalhat, hogy nem talál munkát. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.
2013. szept. 4. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Te hetes, ne cseszd fel az agyam...

"nem érzem hozzá valónak" meg "nem ezért tanultam"

A kutyát nem érdekli, mit érez hozzá valónak, meg hogy mit tanult. A lényeg, hogy dolgozik-e, van-e lóvéja. Ha igen, akkor király csávó, így kell. Ha nem, akkor ne verje a nyálát, hogy "deháténnekemnemezvalómerténtanultam!"

Tanultál? Nem ez való neked? Életrevaló vagy? Akkor ne rinyálj, mutasd meg, hogy faxagyerek vagy.

Nem, nem vagyok senkinek a senkije, csak én igyekszem tenni a jövőmért. És nem a kezem jár, nem a szám...

2013. szept. 7. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Mármint a kezem jár, nem a szám.
2013. szept. 7. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!