Visszautasíthatom a közmunkát?
Most igénylem az aktív korúak ellátását és tudom kiközvetíthetnek közmunkára. Visszautasíthatom ha nem érzem "hozzá valónak" ? Pl azért utcát nem sepernék. Nem azért tanultam............
Persze ha normális munka, akkor természetesen elvállalnám.
Akkor amit most írok, ne vedd a szívedre, de erről van itt nagyba'szó:
Ha olyan kibebaxottul überkirály csávó lennél, akkor nem a kukid vernéd munka nélkül, segílyen tengődve, hanem dolgoznál...
igen, balfax vagy, aki nem képes munkát találni, és emellett még olyan über gécconagybeképzelt arcod is van, hogy kiemeled, a magas lóról, hogy nem ezzé tanultam ennyit... tudod, mit? a brét se érdekli, mennyit tanultál, a lényeg az, hogy nagy király vagy-e
nem, nem vagy az
tákkároggyál közmunkára, ha már ilyen szerencsétlen vagy
vagy legyen nagy farkad, oszt találj magadnak melót
ha cigu vagy, akkor visszavonom, mert náluk ez lájfsztájl :D
Alapvetően nem vagyok bunkó paraszt, de a barmok kihozzák belőlem ezt is :-)
Te hetes, ne cseszd fel az agyam...
"nem érzem hozzá valónak" meg "nem ezért tanultam"
A kutyát nem érdekli, mit érez hozzá valónak, meg hogy mit tanult. A lényeg, hogy dolgozik-e, van-e lóvéja. Ha igen, akkor király csávó, így kell. Ha nem, akkor ne verje a nyálát, hogy "deháténnekemnemezvalómerténtanultam!"
Tanultál? Nem ez való neked? Életrevaló vagy? Akkor ne rinyálj, mutasd meg, hogy faxagyerek vagy.
Nem, nem vagyok senkinek a senkije, csak én igyekszem tenni a jövőmért. És nem a kezem jár, nem a szám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!