Miért ennyi a fizetés?
Sziasztok! Most lehet én fogok nagyra vágyónak tűnni, de ez akkor is kiakaszt. 16 éves vagyok, dolgoztam egy egész hónapot adminisztrációs munkakörben nyáron. A havi fizetés bruttó 73500 Ft volt.
Amiket levontak: jövedelemadó előleg: 11760
Munkaerőp.egyéni jár: 1103
Nyugdíjjárulék: 7350
Term.egészségbizt.jár:2940
Pénz.egészségbizt.jár:2205
Levonás összesen:25358
Kifizetendő:48142
Miért?:S Mindenkinek akinek mondtam ki van akadva, h ilyen kevés fizetést kaptunk. :/ 16%ot kéne levonni diákmunkánál, nem? Annyira feldühít ez az egész. Főleg, hogy ez 6 órai munka, de nekünk 8 órában kellett dolgoznunk. Szerintetek jogosan vagyok kiakadva, vagy csak...fogadjam el, h idáig jutott Magyarország pénzügyi helyzete?
én azon leszek kiakadva, hogy érkezik majd egy csomó válasz, hogy örülj neki, 16 évesen ennyit kaptál amikor másnak nincs is munkája.
szerintem jogosan akadtál ki, viszont sajnos feleslegesen, mert ha ennyit vontak, akkor ez van. kizsákmányolás.
Jogosan vagy kiakadva. Ez sima meló volt. 8 órában toltad és 6 órát fizettek.. Hát, ez elég gáz.
De fel a fejjel, ott a 48 ropi.. :D Amíg nincs rezsi meg minden egyéb, nem olyan vészes.
De én felnyomnám őket mert jobb dolgom úgy sincs nyáron munka nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!