Ha a melódiák nem tudja levonni az első fizumból a 3000 Ft tagsági díjat, akkor mi van?
Figyelt kérdés
Július elején sikerült végre dolgoznom, szóró lapoztam náluk. 3 órán át csináltam, 1420 Ft-ért kb. Azóta nem találtam náluk munkát, mert vagy 18 év felettire volt szükségük, vagy csak fiúra, vagy nekem nehezen megközelíthető helyen. Így nem tudtam dolgozni náluk többet, de ugye az első fizumból vonnák le a 3000 ft tagsági díjat... most sikerült elmennem dolgozni egy helyi CBA-ba, már nem is akarok váltani, mert ez legalább közel is van, meg minden. De így mi lesz a tagsági díjjal?2013. júl. 30. 15:45
1/1 anonim válasza:
Hát, emiatt aggódjanak ők!
Ha nem tudnak munkát adni neked, akkor miért is fizetnél...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!