Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor és mennyit kapnék így?

Mikor és mennyit kapnék így?

Figyelt kérdés
szeptember 30-án lettem felvéve a munkanélküli segély kezdetére. már minden papírt bevittem de az utolsót nem tudtam azt az öcsém vitte be, és most nem tudok semmit, hogy mennyit kapok, meg ilyenek. de nem is a lényeg, amire kíváncsi lennék, hanem az, ha én jövőhéten bemegyek, hogy találtam munkát, akkor mi lesz? számíthatok valamire, vagy törölnek mindent és egy fillért se kapok??
2009. okt. 23. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első bejelentkezésed napjától (nálad ugye szept 30) jár a segély addig, amíg nem kapsz állást! Itt a szerződéseden lévő dátum a fontos! Bemész írsz egy lemondó nyilatkozatot, és majd fogják utalni a kettő közt eltelt időt!
2009. okt. 23. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:
aha köszi
2009. okt. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!