Ápolónő ként Angliában?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már, de kiírom a sajátomat, mert a többiben nem találtam megfelelő információt.
Most végzem a gimit, utána megyek egyetemre, vagy főiskolára olasz szakra szeretnék majd járni. Szeretnék elvégezni egy OKJ-s ápolónői tanfolyamot. Na most... Angliában elfogadják az OKJ-s papíromat? elfogadják, hogy az a végzettségem?
Még egy kérdés. Nagyon jó angol nyelvtudással és ápolónői szakmával hogyan tudnék kint megélni?
En kerdeztem hogy honnan tudja az elottem szolo hogy visszalokik a dokikat?
Oriasi nagy hulyeseg!!!
OKJ-t elfogadjak 2004 utanit!
Egy dolog ami a legtobb apolono nem fog tudni... IELTS nyelvvizsga 6.5 vagy 7-es szinten (9-es az anyanyelvi szint szoval a 7-es az nem kicsi sot)
Ismerek kint orosz sebes szakorvost aki nem birja letenni a nyelvvizsgat igy gondozonokent dolgozik...
Ah komolyan mar...
Nemetek lazabbak, de vszeg nyelv nelkul ott se teljesen apolo pozicioban leszel...
"Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy igazából annyi, hogy aki fősulin/egyetemen tanulj ápolói szakon, az valószínűleg nem ápoló lesz a későbbiekben, csak szeretne továbbszakosodni, pl.: aneszteziológusnak"
Utolsó, ha már annyit nézelődtél neten, akkor tudhatnád, hogy az aneszteziológus az orvos... Egyébként úgy tudom, hogy 2013-tól a diplomásokat preferálják Angliában, az OKJ-sokat inkább öregek otthonába meg ilyen helyekre keresik. Munkát lehet találni benne, de nem valami nagy fizetésért...
Udv ujra a kicsszett Londonbol.
Meg nyelvvizsga se kell az EU-soknak mert az EU tiltja az ilyen rendelkezeseket. Persze azert az interjun felmerik mennyire beszeled az angolt.
Anglia nem preferal diplomas apolot meg semmit. A sima OKJ 5-os szintnek felel meg, a diplomas 6-os. Naluk is volt okj-s apolo de az megszunt 2013-ban. Na most ugyebar ok is televannak OKJ-s apolokkal akiket ok kepeztek, nekik majd el kell vegezniuk egy un. Top-up 1 eves diplomat... ennyi NHS/munkahely allja. Ezt idovel meg kell tenni.
Amugy meg regisztralni kell az NMC-nel kesz. Most vizsgaztam le otthon elozo heten es mar kikertem a regisztracios csomagot.
Udv ujra Londonbol, es aki nincs itt az ne irjon mar otvar hulyesegeket konyorgom, inkabb maradj csenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!