Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ápolónő ként Angliában?

Ápolónő ként Angliában?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már, de kiírom a sajátomat, mert a többiben nem találtam megfelelő információt.

Most végzem a gimit, utána megyek egyetemre, vagy főiskolára olasz szakra szeretnék majd járni. Szeretnék elvégezni egy OKJ-s ápolónői tanfolyamot. Na most... Angliában elfogadják az OKJ-s papíromat? elfogadják, hogy az a végzettségem?

Még egy kérdés. Nagyon jó angol nyelvtudással és ápolónői szakmával hogyan tudnék kint megélni?

2013. júl. 27. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Tapasztalt orvosok 80%-át is visszalökik az angolok. Nemhogy egy OKJ-st
2013. júl. 27. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
ápolónők itthon is jól megélnek a sok paraszolvenciából
2013. júl. 27. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Egyes te orvos vagy es kint voltal vagy honnan tudod?
2013. júl. 27. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
és minek mész olasz szakra?
2013. júl. 28. 01:22
 5/10 goaus ***** válasza:
48%
Az ápolókat rendesen vadásszák kinn a cégek, de szerintem valami átképzőt el kell végezni. De rengeteg ápolói állás van, és egyébként europassra átfordíttatod az OKJ-t és elfogadják, de mondom, valami képzést adnak munkába állás előtt. Rengeteg olyan ügynökség van ami direkt az egészségügybe keres embert, durva hiányszakma.
2013. júl. 28. 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

En kerdeztem hogy honnan tudja az elottem szolo hogy visszalokik a dokikat?

Oriasi nagy hulyeseg!!!

OKJ-t elfogadjak 2004 utanit!

Egy dolog ami a legtobb apolono nem fog tudni... IELTS nyelvvizsga 6.5 vagy 7-es szinten (9-es az anyanyelvi szint szoval a 7-es az nem kicsi sot)

Ismerek kint orosz sebes szakorvost aki nem birja letenni a nyelvvizsgat igy gondozonokent dolgozik...

Ah komolyan mar...

Nemetek lazabbak, de vszeg nyelv nelkul ott se teljesen apolo pozicioban leszel...

2013. júl. 28. 14:05
 7/10 timtimi válasza:
54%
Bizony, hogy van eselyed! En gondozokent dolgozom Angliaban es naponta talalkozom apolokkal is, keresik oket, hianyszakma...
2013. aug. 6. 20:46
 8/10 anonim válasza:
48%
Én is most fogok végezni gimiben. Mivel 21 alatt vagyunk, vagyis sejtem, hogy még te sem töltötted be, ezért az OKJ a legjobb választás számunkra. Gyakorlatilag nekünk ez egy ingyenes szakmaszerzési lehetőség, amit ki kell használnunk. Arra nagyon figyelj oda, hogy 54-es kódúra, és Europass-ot előállítóra jelentkezz!Én is ápolóira szeretnék menni. Sokat nézelődtem azután, hogy mi a különbség az OKJ-s és a diplomás ápolók között. Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy igazából annyi, hogy aki fősulin/egyetemen tanulj ápolói szakon, az valószínűleg nem ápoló lesz a későbbiekben, csak szeretne továbbszakosodni, pl.: aneszteziológusnak. Nekem emelt angol érettségim van, ezért én is külföldi munkavállaláson gondolkodom. Tuti összejön, sok sikert! :)
2013. szept. 8. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:

"Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy igazából annyi, hogy aki fősulin/egyetemen tanulj ápolói szakon, az valószínűleg nem ápoló lesz a későbbiekben, csak szeretne továbbszakosodni, pl.: aneszteziológusnak"

Utolsó, ha már annyit nézelődtél neten, akkor tudhatnád, hogy az aneszteziológus az orvos... Egyébként úgy tudom, hogy 2013-tól a diplomásokat preferálják Angliában, az OKJ-sokat inkább öregek otthonába meg ilyen helyekre keresik. Munkát lehet találni benne, de nem valami nagy fizetésért...

2013. dec. 26. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Udv ujra a kicsszett Londonbol.

Meg nyelvvizsga se kell az EU-soknak mert az EU tiltja az ilyen rendelkezeseket. Persze azert az interjun felmerik mennyire beszeled az angolt.

Anglia nem preferal diplomas apolot meg semmit. A sima OKJ 5-os szintnek felel meg, a diplomas 6-os. Naluk is volt okj-s apolo de az megszunt 2013-ban. Na most ugyebar ok is televannak OKJ-s apolokkal akiket ok kepeztek, nekik majd el kell vegezniuk egy un. Top-up 1 eves diplomat... ennyi NHS/munkahely allja. Ezt idovel meg kell tenni.

Amugy meg regisztralni kell az NMC-nel kesz. Most vizsgaztam le otthon elozo heten es mar kikertem a regisztracios csomagot.

Udv ujra Londonbol, es aki nincs itt az ne irjon mar otvar hulyesegeket konyorgom, inkabb maradj csenben...

2013. dec. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!