Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy logisztikus átlagban...

Egy logisztikus átlagban mennyit kereshet?

Figyelt kérdés

Férjem logisztikus diplomával gyárban dolgozik, a fizetése jó, ezért nem akar váltani, de én nem tudok megbékélni a dologgal, hogy a diplomás férjemnek nála alacsonyabb végzettségű emberek dirigálnak és be kell húzni fülét-farkát, mikor egy irodában is végezhetné a munkáját, több hozzá hasonló ember között.

Szóval ezért érdekel, hogy mennyit kereshet átlagban a szakmájában, mert fogalmunk sincs, még egyszer sem adta be sehova a pályázatát...

2013. júl. 26. 10:30
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Az hogy mennyit kereshet a szakbán belüli tapasztalatán múlik. Pályakezdőként én 360.000 bruttót kaptam, de 4-5 év tapasztalat után ez bőven felmehet 700.000 köré. Érdemes nagyobb cégeknél próbálkozni. Logisztikusokból sokszor túljelentkezés van, de a "jó szakembereket" így is nehéz megtalálni.

2013. júl. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!