Szerintetek megéri a termékeket úgy továbbértékesíteni, hogy ebayes termékeket a vaterára felrakok?
Szerintem elég sokan csinálják ezt.
De azt vedd figyelembe, hogy sokszor több hét, mire a termék megérkezik, szóval a vaterás vevőnek is kell ennyit várnia.
Másik dolog, hogy mivel ezt üzletszerűen csinálod, adóznod kell utána.
Az első jól írja. Sokan így csinálják vagy eleve az ebay-en veszik. De a gond inkább az hogy túl sokáig kéne várni, és neked nem biztos hogy megéri.
Gondolj a postaköltségre is. Te fizeted az ebay postaköltségét, a vaterán meg a vásárló. De hogy oldod meg az 5-10 napos szállítást?? Vagy ha személyesen akarják átvenni 1-2 napon belül??
Egyik ismerősöm mondta, hogy ő is ezt csinálja és már 1 milliót összeszedett fél év alatt. Azt mondta, hogy mindig fenn van a vaterán 100-200 db terméke, amiből kb. 10-et tud eladni egy hónap alatt.
Úgy gondoltam, hogy csak olyan alacsony postaköltségű termékeket rendelek, a postaköltséget pedig beszámítom az árba. Sajnos azt én se értem, hogy a több napos/hetes szállítási időt a vevő hogy fogja bírni. Előreutalással kellene fizetni, személyes átvételre nem lenne lehetőség.
Elorautalas es nincs szemelyes atvetel ez az a 2dolog amitol a vevok egyre jobban odszkodnak mivel rengeteg a csalo/szelhalmos/atvero.... Ha igy kezded halalra vagy itelve. 1 biztos ha nekem azt mondnanak, hogy 2-3 hetet vagy 1honapot kell varnom valamire en tuti jelentenem az illetot mivel tudtomal a szabalyzatban benne van hogy csak olyan lehet ertekesiteni ami a sajatod...
Meg eleve visszasagra utal szamomra, ha nincs szemelyes atvetel es elore kell utalni...
Minnel kisebb erteku valamit veszel annal jobban megfogja nyomni a posta koltseg az erteket ha csak nem nagyobb tetelben fogod vasarolni.
Aztan szamolj meg a csomagolsi kotlseggel es a vateranak a jutalekaval is ami ugyszint 6koruli ha kisebb osszegrol beszelgetunk... tehat eleg sok kotlseged lesz mire lesz nyereseged is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!