Visszahívtak az de ki volt kapcsolva a telefonom. Hívjam vissza?
Szerintem várj egy kicsit mert ilyenkor ebéd idő szokott lenni, főleg nekik, mert én is dolgoztam egy cég irodájában igaz hogy karbantartó voltam meg a számítógépeket javítottam akkor de elég sokat dolgoztam velük és tudom hogy mindenhol ez megy hogy 12-13 óra között kajálnak meg tojnak mindenre rá, 1-2 olyan ember szokott lenni akik csinálnak valamit. Akkor várj egy picit aztán hívd fel őket.
De miért volt kikapcsolva a telefonod ha vártad a hívásukat? ilyenkor legyen bekapcsolva felhangosítva hogy biztosan meghalljad ha hívnak. Lehet hogy ezzel már elszúrtad a dolgot, mert a húgom is így járt, egyszer kikapcsolta a telefonját, hívták őt mert kiírta de rejtett szám volt aztán amikor másodszor felhívták akkor felvette, mondták hogy már keresték állás ügybe de mivel akkor nem volt elérhető így mást hívtak fel aki elfogadta az állást és így a húgom lecsúszott róla.
Szóval erre figyelj oda. Még éjszakára se kapcsold ki a telefonod, igaz hogy akkor nem hívnak de nem fogod elfelejteni reggel bekapcsolni, mert 8 órától már hívhatnának simán. Sőt ha olyan helyre jelentkezik az ember ahol éjszaka is van munka akkor is hívhatnak akár hajnali 3 kor is ha éppen úgy alakul. Mert ha 12 órás műszakbeosztás van ott főleg benzinkutaknál akkor a főnök is beszokott menni éjszakára és így tesztelik a jelentkezőket hogy mennyire tudnak akkor ugrani. Én egyszer ezért csúsztam le egy ilyen állásról mert ki volt kapcsolva a telefonom, és megmondták hogy direkt hívtak akkor mert így figyelik az embert hogy mennyire képes felfogni a dolgokat, ha olyan dolog van. Remélem felvesznek azért vagy eljutsz legalább az interjúig.
Visszahívtak!!!!
Rettenetesen boldog vagyok, csak nem tudom miért, mivel még csak egy interjúra hívtak, amire további 300 jelölt is eljön. :))) De legalább ezek visszahívtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!