Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Visszahívtak az de ki volt...

Visszahívtak az de ki volt kapcsolva a telefonom. Hívjam vissza?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy céghez. Már két hete vártam, hogy hívjanak fel állásinterjúra. Ma délben az az e-mail fogadott, hogy felpróbáltak hívni de ki volt kapcsolva a telefonom. Érdekel-e még a munka? Visszaírtam, hogy természetesen érdekel. Most várjam, hogy hívjanak vagy hívjam fel én őket?
2013. júl. 25. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Vissza fognak hívni, ha 1-2 órán belül mégsem, hívd fel őket te. De vigyázz mikorra időzíted a hívást.
2013. júl. 25. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem várj egy kicsit mert ilyenkor ebéd idő szokott lenni, főleg nekik, mert én is dolgoztam egy cég irodájában igaz hogy karbantartó voltam meg a számítógépeket javítottam akkor de elég sokat dolgoztam velük és tudom hogy mindenhol ez megy hogy 12-13 óra között kajálnak meg tojnak mindenre rá, 1-2 olyan ember szokott lenni akik csinálnak valamit. Akkor várj egy picit aztán hívd fel őket.

De miért volt kikapcsolva a telefonod ha vártad a hívásukat? ilyenkor legyen bekapcsolva felhangosítva hogy biztosan meghalljad ha hívnak. Lehet hogy ezzel már elszúrtad a dolgot, mert a húgom is így járt, egyszer kikapcsolta a telefonját, hívták őt mert kiírta de rejtett szám volt aztán amikor másodszor felhívták akkor felvette, mondták hogy már keresték állás ügybe de mivel akkor nem volt elérhető így mást hívtak fel aki elfogadta az állást és így a húgom lecsúszott róla.

Szóval erre figyelj oda. Még éjszakára se kapcsold ki a telefonod, igaz hogy akkor nem hívnak de nem fogod elfelejteni reggel bekapcsolni, mert 8 órától már hívhatnának simán. Sőt ha olyan helyre jelentkezik az ember ahol éjszaka is van munka akkor is hívhatnak akár hajnali 3 kor is ha éppen úgy alakul. Mert ha 12 órás műszakbeosztás van ott főleg benzinkutaknál akkor a főnök is beszokott menni éjszakára és így tesztelik a jelentkezőket hogy mennyire tudnak akkor ugrani. Én egyszer ezért csúsztam le egy ilyen állásról mert ki volt kapcsolva a telefonom, és megmondták hogy direkt hívtak akkor mert így figyelik az embert hogy mennyire képes felfogni a dolgokat, ha olyan dolog van. Remélem felvesznek azért vagy eljutsz legalább az interjúig.

2013. júl. 25. 12:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt mindenképp fel fogom hívni őket.
2013. júl. 25. 13:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Visszahívtak!!!!

Rettenetesen boldog vagyok, csak nem tudom miért, mivel még csak egy interjúra hívtak, amire további 300 jelölt is eljön. :))) De legalább ezek visszahívtak.

2013. júl. 26. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Gratula! 300 jelentkező rengeteg, furcsa, hogy egy betöltendő állásra ennyi embert hívtak be, bár ezek szerint tuti lesz legalább még egy interjú.
2013. júl. 27. 08:05
 6/7 A kérdező kommentje:
A weboldalon ahol jelentkeztem ott írta, hogy még hányan jelentkeztek. Csak feltételezem, hogy mindenkit visszahívtak.
2013. júl. 27. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztosan nem, hisz tuti voltak olyanok, akik nem voltak megfelelőek a munkára, így őket nem hívják majd be.
2013. júl. 27. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!