Milyen "csókosként" bekerülni egy munkahelyre? Tapasztalat?
Van most egy egész jó lehetőségem, informatikai munka, speciális ismereteket kérnek, de még így is vagyunk 34-en az állásra, mint sikerült megtudnom. Az egyik vezető annál a cégnél szüleim régi ismerőse, mondta, hogy tud segíteni.
Eddigi munkahelyeimet mindig saját erőből szereztem, ezért gondolkodom rajta, hogy felhívjam-e a "segítséget".
Ugyanakkor az is tény, hogy sokkal nehezebb manapság egy jó melót találni, mint pár évvel ezelőtt.
Nekem személyes tapasztalatom van, az előző munkahelyemen én voltam az egyik "csókos":-), de soha semmilyen hátrány nem ért emiatt, pedig tudta az egész iroda. A meló megszerzésében segített, utána viszont dolgozni is kellett rendesen, de ezzel nem is volt soha probléma, így senkit sem zavart.
A főnököt ismertem már régről, aztán egy közös ismerős szólt, hogy bővül a cég, adjam be, 2 helyet hirdettek, kb. 250 jelentkező volt.
Úgyhogy hívd fel nyugodtan, jelen helyzetben anélkül tényleg nagyon nehéz, még egy jó szakembernek is.
Én még sajnos nem kerültem ,,csókosként" be sehova.
De hívd csak fel senkivel ne törődj,IT-ban lesz kiváló melód speciális ismeretekkel,a fizudat meg se merném kérdezni mert tuti,hogy a roham mentőt hívhatnám magamra :D
Milyen tudás kell amúgy?
Fejlestői,tanácsadói,SAP?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!