Irodavezető mennyit keres egy Ügyvédi Irodában? És mennyi idő a betanulás? Nehéz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 11:12
1/2 anonim válasza:
A helyzet az, hogy én 2 ügyvédi irodában is dolgoztam, közvetlenül az ügyvéd munkáját segítve, tulajdonképpen adminisztrátorként. Mindkét helyemről elmondhatom hogy az ügyvédeknél smucigabb munkáltatókkal még nem találkoztam. Én a minimumot kaptam, pedig sokszor csináltam pl komplett adásvételiket, amiket már csak alá kellett írnia vagy épp beadványokat. (ezekért itt vidéken 50-60 ezret kaptak alkalmanként összegtől függően) A 2. főnököm egy fokkal jobb volt, mint az első, mert ő már ösztönzött, és %kot adott bizonyos munkák után. De van 1 ismerősöm, évek óta ügyvédi irodában dolgozik, és részletekben kapja meg a pénzét, ráadásul már ávek óta feketén van ott. Szóval nem túl rózsás a helyzet, de ha egy jó főnököt fogsz ki jól is járhatsz. Nekem nem volt nehéz jobb ajánlatot adni, azonnal elfogadtam, így kikerültem ebből a körből. Betanulás szerintem könnyű, inkább a nyelvezet az amit meg kell szokni. Másképp fogalmaznak az ügyvédek, sokkal irodalmibban, választékosabban, mint amit esetleg cégeknél megszokott az ember.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas választ :)
2013. júl. 30. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!