Valaki segit külföldi álláskeresős oldalakkal kapcs-ban?
pfff egy ujabb eletkeptelen honfitarsunk probalkozik meg a kulfolddel.
a Google-t ismered vagy irjak hozza utmutatot is?
ezertrilliard talalatot kidob...
de ha ez nem megy akkor inkabb hanyagold mert lehuznak - es habar nem a kozvetitok- hanem a munkaadok de meg jobban is mint a kozvetito...
rengeteg ilyen oldal van, tényleg magadtól is megtalálhatnád ezeket, ha már ki akarsz jönni! Nem bántásból, de tényleg kell egy kis önállóság a kinti léthez!
Itt van néhány link:
www.jobsite.co.uk
www.guardian.co.uk
www.ukworksearch.com
www.monster.co.uk
www.manpower.co.uk
www.youreable.com
www.voice-on-line.net
www.thisislondon.co.uk
www.brookstreet.co.uk
www.adecco.co.uk
www.totaljobs.co.uk
www.prospects.ac.uk
www.jobs.telegraph.co.uk
www.workthing.com
www.peoplebank.co.uk
www.newjobdirect.co.uk
www.londoncareers.net
www.gumtree.com
www.totaljobs.net
www.reed.co.uk
www.ukworksearch.com
www.topdogjobs.com
www.jobpilot.co.uk
www.netjobs.co.uk
www.tiptopjob.com
www.agencycentral.co.uk
www.gisajob.co.uk
www.jobhunt.org
www.jobsearch.co.uk
www.jobsgopublic.com
www.justlondonjobs.co.uk
www.londonjobs.co.uk
www.womenjobsearch.net
www.seasonworkers.com
www.topjobs.net
www.opportunities.co.uk
www.stepstone.co.uk
www.worksformeonline.co.uk
www.hotrecruit.com
www.1st4jobsinlondon.co.uk/
agencies/
www.tntmagazine.com/uk/
www.hcareers.co.uk
www.londonjobs.co.uk
www.allinlondon.co.uk
www.careerjet.co.uk
www.bluearrow.co.uk
www.boycerecruitment.co.uk
www.casamia-services.com
www.eurolondon.com
www.cv-library.co.uk
www.loot.co.uk
köszöönöm, mondom h találtam párat de nem mind volt normális igényes áttekinthető oldal...
nem leoltani kell, de már nem volt ötletem, h mit guglizzak be. Aki meg csak azért ír, h arcoskodjon az inkább ne is írjon, mert senki nem kiváncsi rá.
azert irok mert ha igy inditasz nem latom eros eselyet hogy kint boldogulni fogsz...
pl. lakhatast, hivatalos papirokat hogy fogod intezni?
Én is most készülök külföldre (Anglia). Azt tanácsolom, hogy keress kint élő embereket, akik tudnak Neked segíteni az elindulásban.
De vannak konkrét fórumok, ahol tudsz érdeklődni:
Bocs, hogy csak angliait írok, de most ebben vagyok ismerős. Bár ezek nem hirdető oldalak, de tudsz segítséget kérni. És nekem megbízható oldalaknak tűnnek.
Ilyen "fiatal pár keres Ibizára házvezetőnőt" jellegű hirdetéseket én hanyagolnám. Ez nem hangzik éppen biztatónak. Miért keresne valaki ilyen messziről házvezetőnőt? Vagy miért nem helyi embert alkalmazna?
Én barátomon keresztül megyek ki. Nekem jó tapasztalataim vannak ismerősökkel kapcsolatban, elég sok infót és segítséget kaptam még a repülőjegy foglalásával kapcsolatban is. :)
Ha gondolod, írj privátban, amiben tudok, igyekszem segíteni. Ha kell, akár a későbbiekben is, mikor kint leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!