Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki segit külföldi állásker...

Valaki segit külföldi álláskeresős oldalakkal kapcs-ban?

Figyelt kérdés
Olyan oldalakon szeretnék hirdetéseket olvasni, ahol angol nyelven szerepelnek a hirdetések, és külföldi munkákról van szó, nem pedig magyar átverések. Nem találtam eddig semmi igényes oldalt, ahol szivesen böngésznék. Pár hónapja találtam egyet ahol 1 család fiatal párt keresett Ibizára, házvezetönö + mindenes poz.-ra de sajna nem csillagoztam meg az oldalt, így most hasonlokat keresek.

2013. júl. 22. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:

pfff egy ujabb eletkeptelen honfitarsunk probalkozik meg a kulfolddel.

a Google-t ismered vagy irjak hozza utmutatot is?

ezertrilliard talalatot kidob...

de ha ez nem megy akkor inkabb hanyagold mert lehuznak - es habar nem a kozvetitok- hanem a munkaadok de meg jobban is mint a kozvetito...

2013. júl. 22. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:

rengeteg ilyen oldal van, tényleg magadtól is megtalálhatnád ezeket, ha már ki akarsz jönni! Nem bántásból, de tényleg kell egy kis önállóság a kinti léthez!

Itt van néhány link:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

www.jobsite.co.uk

www.guardian.co.uk

www.ukworksearch.com

www.monster.co.uk

www.manpower.co.uk

www.youreable.com

www.voice-on-line.net

www.thisislondon.co.uk

www.brookstreet.co.uk

www.adecco.co.uk

www.totaljobs.co.uk

www.prospects.ac.uk

www.jobs.telegraph.co.uk

www.workthing.com

www.peoplebank.co.uk

www.newjobdirect.co.uk

www.londoncareers.net

www.gumtree.com

www.totaljobs.net

www.reed.co.uk

www.ukworksearch.com

www.topdogjobs.com

www.jobpilot.co.uk

www.netjobs.co.uk

www.tiptopjob.com

www.agencycentral.co.uk

www.gisajob.co.uk

www.jobhunt.org

www.jobsearch.co.uk

www.jobsgopublic.com

www.justlondonjobs.co.uk

www.londonjobs.co.uk

www.womenjobsearch.net

www.seasonworkers.com

www.topjobs.net

www.opportunities.co.uk

www.stepstone.co.uk

www.worksformeonline.co.uk

www.hotrecruit.com

www.1st4jobsinlondon.co.uk/

agencies/

www.tntmagazine.com/uk/

www.hcareers.co.uk

www.londonjobs.co.uk

www.allinlondon.co.uk

www.careerjet.co.uk

www.bluearrow.co.uk

www.boycerecruitment.co.uk

www.casamia-services.com

www.eurolondon.com

www.cv-library.co.uk

www.loot.co.uk

2013. júl. 22. 13:55
 3/7 A kérdező kommentje:

köszöönöm, mondom h találtam párat de nem mind volt normális igényes áttekinthető oldal...

nem leoltani kell, de már nem volt ötletem, h mit guglizzak be. Aki meg csak azért ír, h arcoskodjon az inkább ne is írjon, mert senki nem kiváncsi rá.

2013. júl. 22. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:

azert irok mert ha igy inditasz nem latom eros eselyet hogy kint boldogulni fogsz...

pl. lakhatast, hivatalos papirokat hogy fogod intezni?

2013. júl. 22. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is most készülök külföldre (Anglia). Azt tanácsolom, hogy keress kint élő embereket, akik tudnak Neked segíteni az elindulásban.

De vannak konkrét fórumok, ahol tudsz érdeklődni:

[link]

[link]

[link]

Bocs, hogy csak angliait írok, de most ebben vagyok ismerős. Bár ezek nem hirdető oldalak, de tudsz segítséget kérni. És nekem megbízható oldalaknak tűnnek.

Ilyen "fiatal pár keres Ibizára házvezetőnőt" jellegű hirdetéseket én hanyagolnám. Ez nem hangzik éppen biztatónak. Miért keresne valaki ilyen messziről házvezetőnőt? Vagy miért nem helyi embert alkalmazna?

2013. júl. 23. 20:07
 6/7 A kérdező kommentje:
hát nem itthoni hirdetésben olvastam a házvezetőnős dolgot... és nem fiatal pár kereste, hanem a család keresett fiatal párt... magyar nyelvű hirdetésekben nem igazán hiszek. Te ki által mész ki Angliába? mert egyébként tavaly én is oda akartam menni, de minden kint lévő ismerösöm lerázott, adtak 2 linket, h ők ott találtak munkát meg, közölték velem, h elég volt a saját dolgukat intézni. Ha kimennék külföldre biztos megkérdeznék 1-2 embert h mit hol kell intézni és sikerülne is, ha Angliába mennék akkor a londonimagyarok-hoz fordulnék h segítsenek hivatalos ügyben.
2013. júl. 23. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Én barátomon keresztül megyek ki. Nekem jó tapasztalataim vannak ismerősökkel kapcsolatban, elég sok infót és segítséget kaptam még a repülőjegy foglalásával kapcsolatban is. :)

Ha gondolod, írj privátban, amiben tudok, igyekszem segíteni. Ha kell, akár a későbbiekben is, mikor kint leszek.

2013. aug. 1. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!