Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnám kiadatni a kifestők...

Hol tudnám kiadatni a kifestőkönyvnek rajzolt mesefiguráimat?

Figyelt kérdés
tud valaki esetleg valamit hogy hová érdemes beküldeni vagy valahogy kiadatni,hogy legális legyen?Ki tudnánk itthon nyomtatni és ugy könyvet csinálni belőle,de én valahogy legálisan szeretném,nem házilag.Gondolom ha ki tudnám adatni valahol akkor esetleg vmi könyvesboltba vagy más boltokba esetleg ovodákba könnyebben el lehet juttatni eladásra!
2009. okt. 21. 07:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Küldj be egy-két mintarajzot gyerekkönyvek kiadóihoz, de nem hiszem, hogy ebből meggazdagodsz, valószínűleg van elég rajzoló. Vagy vállalkozói igazolvánnyal, számlával házalhatsz óvodákban, hátha vesznek belőle vagy a szülőknek ajánlják. Esetleg interneten hirdetheted, de ott meg többe kerül a hirdetés, mint a bevétel.Én azért nem fűznék nagy reményeket hozzá.
2009. okt. 21. 09:36
 2/2 A kérdező kommentje:

nem akarok meg gazdagodni belőle,tudom,hogy rengeteg a rajzoló,de nagyon szépen rajzolok amivel szerintmérdemes kezdeni valamit és ez volt az egyik ötletem.

köszi a választ!

2009. okt. 21. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!