Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány éves vagy és eddig hány...

Hány éves vagy és eddig hány munkahelyen dolgoztál? Milyen végzettséged vagy végzettségeid vannak? Melyik megyében élsz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:

27 vagyok. Dolgoztam Mc Donalds-ban, felszolgálóként étteremben, szállodában. Mosogattam étteremben, dolgoztam két bankban és egy hitel centrumban.

Ha jól számolom, akkor 7 munkahelyem volt eddig. Felsőfokú banki végzettségem van és most is fősuliba járok :)

2009. okt. 21. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:
24 vagyok, és 8 munkahelyem volt. nincs végzettségem, de tudok programozni. rajul.
2009. okt. 21. 00:10
 3/9 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok és 2 munkahelyemet volt eddig összesen az első helyen 5 évig dolgoztam.Most a másodikon 2 éve.
2009. okt. 21. 05:52
 4/9 anonim ***** válasza:
24vagyok, ez az 1. bejelentett munkahelyem 16hónapja dolgozom itt, kereskedelmi szakmenedzseri végzettségem van(+2 középsokú nyelvvizsgám) és levelezőre járok egy fősulin.
2009. okt. 21. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:
27éves vagyok és 8éve dolgozom rendőrként.
2009. okt. 21. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, Pest megyében élek, középfokú pénzügyi és munkaügyi végzettségem van, és ebben is dolgozom. Ez a harmadik munkahelyem, 16 éves korom óta dolgozom, ezen a munkahelyemen 3 éve vagyok. Előző munkahelyem is 3 évig voltam, a legelső meg diákmunka volt Mekiben, ott 2,5 évig bírtam...
2009. okt. 21. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok, eddig 4 helyen dolgoztam. Fürdőpénztárban, bolti eladóként ( mindkettő nyári diákmeló), játszóházban fejlesztőként ( még egyetem alatt), most vezető gyógypedagógus vagyok egy komplex intézménynél.
2009. okt. 22. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:

33 éves vagyok, 15 éve a vasútnál dolgozom, persze melette másodállásban sok mindent kipróbáltam.

-Vasútforgalmi szakközépiskola

-közgazdász főiskolai diploma

-biztosítás, és hitelközvetítő

-rádiós technikus

-alapfokú angol nyelvvizsga

-okleves túravezető

ennyi, de nem vagyok elégedett

2009. okt. 30. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak diákmunkáim voltak eddig, még tanulok. 24 / L
2010. jún. 20. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!