Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szedhetnék össze havi...

Hogyan szedhetnék össze havi 100ezer forintot diákként?

Figyelt kérdés

Novemberben leszek 18 éves, tehát idén még nem kaptam komoly munkákat.

Az érdekelne, hogy ahogy betöltöm a 18at, iskola mellett is vállalhatok munkát? Mondjuk pénztáros, vagy árufeltöltő, ilyeneket? Ezekkel mennyit lehet keresni?

A másik, hogy mivel lehet "sok kicsi sokra megy" alapon pénzt keresni? Adjam el a kinőtt, megunt ruháimat? Adjam el a magazinjaimat? Ha ezekkel kiülök a piacra, újságokat eladok 200 forintokért, elviszik?

Tudok 10 ujjal vakon írni, hirdessem meg, hogy gépelést vállalok? Mivel tudok folyamatosan pénzt keresni? Váltsam vissza az üvegeket? Gyűjtsem a kupakokat?

Vannak ötleteitek? Köszönööööm:) (a sarokra nem állok ki.)

2013. júl. 18. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:

1. 18 évesen iskola mellett is vállalhatsz diákmunkát. Ha felvesznek akár pénztárosként vagy árufeltöltőként is diák melózhatsz.

2.Nagyjából a létminimumot megkeresheted vele..

3. eladhatod a kinőtt ruháidat, ékszereidet vagy egyéb olyan tárgyakat amik még használhatóak mások számára is.

4. Kiülhetsz a piacra is,de a vatera, ebay és hasonló oldalakkal jobban jársz. A legtöbb ember inkább ott böngészik, és nem a piacon.

5. A gépelést felejtsd el.. Senki nem fog fizetni egy nem szakképzett gépírónak mert tud 10 ujjal gépelni.. Aki naponta több órát tölt a számítógépe előtt az mind elmondhatja magáról hogy gyorsan tudja pötyögtetni a billentyűzetet.

2013. júl. 18. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Vaterán én még életemben nem találtam normális dolgokat, de gondolkoztam ezen is, köszönöm.

A gépírást tanultam, közgazdasági szakközépbe járok, itt 3 évig tanultuk.:)

2013. júl. 18. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

100 ezerre ne számíts semmiképp. Én alkalmi munkákat végzek, főleg fizikai jellegűeket, havi 80-90 órában, ebből keresek átlagban havi 30-at, ami kiegészítésre tökéletes.

Egy csoporttársam heti 30-35 órát dolgozik telefonos ügyfélszolgálatosként és kb. 60 ezret keres egy hónapban.

2013. júl. 18. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Én diplomával vagyok arra kíváncsi, hogy szedhetnék össze havi 100 ezret.

Diákmunkákkal próbálkozz, azok jobbak, mintha mezei pénztárosnak próbálnál bekerülni valahová. 8 órában a minimum 65 körül van.

Gépelni ma már kb. mindenki tud, meghirdetheted magad, de szerintem csak a biztosítók és mindenféle ügynöki munkát ajánlók fognak megtalálni.

2013. júl. 18. 22:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát, ha beöltöm a 18at, mindenképp megpróbálom mégegyszer, mert így max. gabonát tépkedhettem volna, vagy címerezhettem volna, de még ha ezeket csinálnám is, ez nincs télen. És szinte bármit megcsinálnék amúgy, tehát akár egyszerre több mindent is, mondjuk pénztároskodás, árupakolás, bébiszitterkedés, és hasonlók... Tehát ha valami alkalmi is adódik, akkor azt is ezer örömmel...
2013. júl. 18. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Havi 100.000-at különlegesebb nyelvtudással tudsz szeretni, vagy ha tudsz programozni. C, C++, C#, Java, Ruby, flash stb
2013. júl. 19. 22:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Angol minimum középfok megfelel?:) Mihez kezdhetnék vele?

Programozni nem tudok..:S

2013. júl. 19. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!