Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha utálom a...

Mit tegyek, ha utálom a munkahelyemet és egyszerűen kihatással van a kapcsolataimra?

Figyelt kérdés

Tisztelt Szakértők,

kérem segítsenek!

Három évig voltam egy cégnél és a romló körülmények miatt úgy gondoltam, váltok, hiszen fiatal vagyok, két nyelven beszélek és van szakmai tapasztalatom is. De sajnos ez a váltás nem bizonyult jó döntésnek, mert még rosszabb körülmények közé kerültem. A főnökasszonyom elviselhetetlen, meghazudtol, belehajszol a hibákba, mert már annyira ideges vagyok egy-egy munkanapon, hogy koncentrálni sem tudok. Sajnos a kollégák mind idősebb nők, akik előszeretettel tesznek keresztbe, hogy kihúzzák nyugdíjig (ami érthető...).

Bárkivel beszélek, mindenki panaszkodik a munkájára. Ezért se merek váltani, hiszen és se jártam jól azzal, hogy kiléptem. Ott legalább már tudtam, mire számíthatok. Itt pedig négy hónap után már össze tudnék omlani idegileg.

Sajnos ez hatással van a családi és párkapcsolatomra is. A barátom nem az a lelkizős típus, a családom meg úgy véli én vagyok gyenge és bennem van a hiba, ha megint nem jó a meló. Nem tudok kikapcsolódni, ha a barátnőimmel vagyok, idén kimaradt a nyaralás is, csak irigykedve nézem, hogy mindenki bulizik én meg besavanyodom. Én nem ilyen ember voltam, nem akarok senkit ezért elveszíteni!

Teljesen tanácstalan vagyok, fogalmam sincs mit kellene tennem... gondolkodom a külföldön, de ide köt a kapcsolatom, a családom, a barátaim.

Szerintetek ér ennyit ez az egész?

24 éves lány

2013. júl. 18. 17:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az elejét összemásoltam más kérdéssel!
2013. júl. 18. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez Magyarország.

Miért nem mész ki külföldre,vagy egy nagy multihoz,ahol van mindenféle lehetőség?

Undorító ez az ország,hogy ennek mi lesz a vége azt nem tudom de sejtem,összedől majd minden,aztán ennyi.

2013. júl. 18. 17:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Én mennék külföldre (csak Ausztria) de a barátom nem akar :(
2013. júl. 18. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor szerintem nem vagytok egymáshoz valók,sajnos :(

Miatta ne maradj,karrier lehetőség nem sok van de pasid párod lehet még 100.

Nem is biztos,hogy együtt maradtok.

25Ffi

2013. júl. 18. 20:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért tudjuk jól, hogy nem olyan könnyű normális párt találni magunknak :)
2013. júl. 18. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot: egy munkáltató sem szívesen alakalmaz egyszerre egy helyen sok nőt, pont az ilyen dolgok miatt. Ha nem lennének idősek a munkatársaid, fiatalabb nőkkel is meglenne a gondod, talán még nagyobb is. Megoldás? Tanulj ki valami férfiasabb melót, pl. autószerelő vagy menj el rendőrnőnek vagy akármi, csak kerüld az olyan munkahelyeket, ahol nőkkel kell eggyütt dolgoznod.
2013. aug. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!