Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kereskedelmi, vendéglátós...

Kereskedelmi, vendéglátós tapasztalat, mit jelent, ez az? Lentebb.

Figyelt kérdés
3 évig(nyáron persze) fagyit árultam (igaz csak triciklin) de ismerőseim szerint, ezt nem kell beleírni az életrajzomba(hogy csak triciklin, nem boltban).Azt mondják nyugodtan írjam bele, hogy 3 éves vendéglátós tapasztalat.Szerintetek? Ti beleírnátok?Ez vendéglátós, vagy kereskedelmi?Mi legyen?
2009. okt. 20. 17:10
 1/5 anonim válasza:
Hát az a baj ezzel,h kevés ez egy ven. v ker.-es tapasztalatnak,de tobb,mint a semmi! Én azt írnám,h 3év nyarán ennél a cégnél dolgoztam,mint fagyipultos! Légy őszinte,mert utánaérdeklődhetnek!
2009. okt. 20. 18:48
 2/5 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint nem szoktak utánanézni az előző munkahelyeknek, csak a nagyobb cégeknél. Nem kell beleírnod, hogy tricikliről, árultad a fagyit. Én úgy írnám, hogy XXX cégnél idénymunkában fagyis pultban dolgoztam.
2009. okt. 20. 19:53
 3/5 A kérdező kommentje:

aha, köszi :) a volt főnökömmel meg lahatna beszélni végül is..

És ha azt írom 3 éves tapasztalat xx fagyizó? gondolom úgy is tudják, hogy ha fagyi, akkor nyár, mégiscsak jobban nézne ki, és nekem is azt mondták sokan, hogy nem kérdeznek utánna

2009. okt. 20. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha egyedül voltál a triciklin, akkor írhatnád azt is, hogy vendéglátó egység kihelyezett telephelyének voltál az ügyvezető igazgatója.:)))
2009. okt. 20. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
:))))
2009. okt. 20. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!