Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erdemes felkoltozni az osztrak...

Erdemes felkoltozni az osztrak hatar mellé es ausztriaban munkat keresni? Dolgozik vki igy?

Figyelt kérdés

Kocsim, alapfoku nyelvvizsgam van nemetbol. Ingazni tudnek. De nem tudom milyen konnyu munkat talalni. Gyakorlatom vendeglatas, kereskedelem teruleten van. De voltam mar takarito is angliaban :)

Elmennek gyarba is szivesen. Van erre esely szerintetek?

2013. júl. 15. 15:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez baromsag....

Attol fugg melyik kornenyeken de atlagban olyan 40-50 plussz reszi

2013. júl. 16. 11:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Most melyik a 60-70 ezer ? Sopron vagy Szentgothárd ? Sopronban alig találtam kiadót, ami van meg 100 ezernél kezdődik :) Akkor már Ausztriában se sokkal több, 160 ezerért láttam, ha beleszámolom az utazást ugyanott vagyok :) Nem?
2013. júl. 16. 11:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Szentgotthárdról hova járnak át dolgozni ? Graz?
2013. júl. 16. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Sopronbol hany perc ausztria kedves 10 perces....??!! Aztan ha meg elakarsz intezni valamit szenvedhetsz vele... En azert olyan szemszogeket is figyelembe vennek, hogy mit nyujt egy varos... Korhaz, ovoda, iskola, egyebek, kozigazgatas, kornyezet, kornyek!

Gothardon mi van??? Jo tudom az opel aztan annyi... Meg a vasarlas is dragabb.... KEvesebb bolt, kisebb valasztek stb...

2013. júl. 16. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:
39%

A nagyon okos 14-es válaszolónak:Szentgotthárdon egészen a középfokú oktatási bezárólag minden megtalálható(bölcsi,óvoda,iskola,gimnázium)és magas színvonalon. Na ja,egyetem az nincs,de azért a soproni Nyugat-Magyarországi se egy olyan színvonal,ami miatt megérné oda költözni...:D

Közigazgatás kiváló (járási központ),egészségügyi ellátás magas színvonalú,kórház van Körmenden,Szombathelyen,Zalaegerszegen...(tehát igen közel)

Vásárlási lehetőségek: Tesco az nincs(hála istennek...)de amúgy mindent meg lehet venni,ami kell. Plusz kiugrasz Ausztriába,ha nagyobb választékra vágysz...

Ami meg a munkát illeti,egyrészt nem csak az Opel van (ha tájékozott lennél,tudnád,hogy az ipari parkban több gyár üzemel)másrészt meg a hölgy Ausztriába akar kimenni,így nem mindegy,hogy milyen munkalehetőség van itt???

Amihez hülye vagy,abba ne ugass bele...én sem írom meg,hogy Sopron milyen hely,mert nem tudom...

2013. júl. 16. 12:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Korlaltolt 15os :)))

Latom Te is NAGY "nemzeti" birka vagy :)))

Ismered azt a szot hogy valasztek? Mert ez ami nincs gothardon.... Masik dolog pedig sopronbol is at tudsz ugrani ausztriaba meg egyszerubben es gyorsabban...

Masik pedig lehet kozel van a korhaz de akkor sem helyben van mondjuk...

Oktatas lehet van kozepiskola amit a helyiek nagyon magasszintunek hisznek csak ha az emebr utanna nez az orszagos listan peldanak okanak akkor azt latja, hogy hoppa megsem olyan magas szintu... Segitek Sopronban gimnaizumbol is 2van ami a top100ban benne van szechenyi 50kornyeken van a berzsenyi pedil 70kornyeken van. Szoval ebbol is alul marad. De ertheto is hisz teljesen felesleges osszehasonlitani egy 8000ezres varos szeruseget egy 60ezres megyei jogu varossal mert nem lesznek azonosok az eroviszonyok!

Kozlekedes ha mondjuk valaki nem autoval akar kozlekedni sopronbol akkor orankent van ausztriaba 3iranyba vonatkozelkedes.

De mindenkinek szive joga, hogy melyik varosban vagy varoskaban telepszik meg...

2013. júl. 16. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Okoskám,helyesírásodból ítélve neked egyik menő soproni gimibe se sikerült bekerülnöd :))
2013. júl. 16. 14:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Kórház van-e? PFFF

Kik ezek??? :D Mivan? Oo

Meghalni mentek oda, vagymi? Miért nem azt veszitek számon egyből melyik városba van olcsó temetkezési iroda? Hát igen ennyi erővel, menyjünk inkább oda lakni :D

Be*arok rajtatok! :D

2013. júl. 21. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!