Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyen ugyan ígérték,...

Munkahelyen ugyan ígérték, hogy van előrébbjutás, de észrvetted, hogy ez korántsem van így?

Figyelt kérdés
Legfőképpen eddig gyárakban voltam legtöbbet, de inkább felvesznek külsőst, főleg ha te beváltál az adott területen, és nem gondolnak arra, hogy te többet tudj kereesni, hogy előrébb juss? Ti meddig vártatok mire inkább hagytátok és eljöttetek a munkahelyről? Azért az a természetes, hogy az ember előrébb akar jutni nem? Tudom van aki nem, de aki még jelzi is, attól miért vonják meg?
2013. júl. 14. 20:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Így van, azt léptetik elő, aki meg sem érdemli, vagy felvesznek egy külsőst.

Én irodában dolgozom. Angol-spanyol nyelven beszélő könyvelőt kerestek. Felvettek tapasztalat nélkül, eleinte nagyon örültem neki. Az állásinterjún persze ígértek mindenfélét. Kb. fél év múlva volt egy lehetőség, külföldre kerestek embert. A nagyfőnökhöz bementem, azt mondta olyat akar, aki tuti beválik, engem nem ajánlana senkinek. Eléggé mellbe vágott a dolog, mivel a nagyfőnököt eddig csak messziről láttam, nem volt kapcsolatunk, a munkámat jól elvégzem, nem volt rám panasz.

Mégis mire alapozza, hogy én nem válnék be? Nem is volt állásinterjú, ezt így indulásnak a képembe vágta.

Eztán megpályáztam még egy másik jobb állást, nem vettek át. Már rég megvolt az ismerős ember. Aztán az egyik kolléganőm mondta, hogy ne is fáradjak. Ő 5 éve van itt, és kb. 6-szor pályázott már másik állásra, de neki konkrétan megmondták, hogy a felsőbb pozíciókra elég az angol is, nehezen találnak két nyelven beszélő könyvelőt, nem fognak elengedni.

Na, akkor ezért érdemes volt tanulni? Igaz, a főnököm is csak angolul beszélt. Végül elmentem szülni, az sem tetszett, nem vártak meg. Később felvettek egy másik céghez 2-szer annyi fizetésért. Itt vagyok 1 éve, kíváncsi leszek, lesz-e előléptetés, eddig nagyon biztatnak... Ja, és csak az angol nyelvtudást vallottam be. Kb fél éve keresnek már spanyolost egy másik pozícióra. Nem jelentkeztem, mert onnan sem szabadulnék soha többet.

2013. júl. 14. 22:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Sosem vártam előléptetésre. Akkor vállaltam csak el egy munkát, ha eleve annyi pénzt adtak érte, amennyire szükségem volt.
2013. júl. 14. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!