Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sürgös. Hegesztő vizsga gyorsan?

Jani0130 kérdése:

Sürgös. Hegesztő vizsga gyorsan?

Figyelt kérdés
Hellosztok. Az lenne nekem a kérdésem, hogy le lehet rakni úgy fogyóelektródás hegesztő vizsgát, hogy csak maga a vizsgát kifizettem és arra? Mert, hogy én szerkezetlakatos szakmárja jártam de rengeteget hegesztettünk és a hegesztő tanár szerint van kezem és, hogy menjek ez után hegesztőnek. De nekem nincs időm. És így szeretnék le rakni egy fogyóelektrodás vizsgát (co2). Köszönöm a válaszokat sürgös.

2013. júl. 11. 21:37
 1/5 goaus ***** válasza:
Így nem fog menni, el kell végezned mindenképp a teljes tanfolyamot. Max ha van tűzvédelmi papírod, akkor az nem kell. De a modulokat le kell raknod, magyarán végig kell csinálnod.
2013. júl. 12. 22:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Hűt tűzvédelmi vizsgám lesz a szerkezetlakatos szakmával. És akkor ink úgy kérdezzem, hogy mennyirövidebb időtartam ami alatt letudnám rakni?
2013. júl. 13. 05:11
 3/5 goaus ***** válasza:
Ha a tűzvédelmi kiesik, max egy héttel rövidebb csak. Amúgy végig kell csinálni az egész OKJ tanfolyamot. Érdemes most berítakoznod, mert most még találsz 6 hónapost is, de ősztől már másfél évről szólnak a hírek! Sajnos az OKJ-t nem tudod sehogy sem megkerülni a modulrendszere miatt.
2013. júl. 13. 17:09
 4/5 A kérdező kommentje:
És esetleg van olyan, hogy esti és esetleg, hogy hétvégén oktatás?
2013. júl. 13. 17:37
 5/5 goaus ***** válasza:
Hétvégi oktatás szerintem sok helyen van én is így raktam le, meló mellett. Siess, mert most még 6 hónap, másfél hónap múlva már sokkal több lesz egy tanfolyam!
2013. júl. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!