Az normális hogy előre el kell utalnom az üzemorvosi vizsgálat díját?
Hétfőn jelentkeztem egy üzemi csomagolói munkára. Tegnap jött is a válasz, hogy felvételt nyertem. Leírta hogy mik a juttatások és mik az elvárások. A végén pedig azt hogy az üzemorvosi vizsgálatra 6500ft-ot el kell utalni és a vizsgálatra a bizonylatot el kell vinni. Nekem ez azért kicsit gyanús. Dolgoztam már pár helyen, de az üzemorvosi vizsgálatra még sehol nem kértek pénzt, főleg nem előre utalással. Amúgy is van érvényes egészségügyi kiskönyvem amiért már fizettem 1x.
Ti mit gondoltok erről? Tapasztalatok?!
kamu, lehúzás
előre sosem kell fizetni, az meg külön vicc, hogy felvettek téged anélkül, hogy személyesen láttak volna
gondolom, a hirdetésben nem volt megnevezve a munkavégzés földrajzi helye, a cég pontos neve...
klasszikus kamu
önéletrajzot küldtem. a munkához csak 8 általános kell, mivel szalagmunka. Én ezt így is "túl teljesítettem" az érettségivel.
az üzem pontos címét nem adták meg, de a várost igen és a céget. itt a városban csak 1 ilyen van, amit mindenki ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!