Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti is nehezen találtok diákmun...

Ti is nehezen találtok diákmunkát?

Figyelt kérdés
Persze én most olyanra gondolok ami nem meki és fizikai munkák. Még egy irodai melóra is hiába fizetnek minimum órabért (bruttó 470 forint) azokat is lehetetlen szinte megkapni, mert nagyon sokan jelentkeznek rá. Hiába vagyok budapesti, és hiába mondják hogy itt a legkönnyebb munkát találni, nekem ez egyelőre nem igazán megy, pedig minden nap nézem a diákszövetkezetek honlapjait.
2013. júl. 9. 15:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
én Budapesten.
2013. júl. 14. 10:06
 12/13 anonim válasza:
Én is Bp. Pontosan hol? Mármint nem a címed érdekel.
2013. júl. 14. 20:50
 13/13 A kérdező kommentje:
XIII. kerület, Szent István krt környéke. de ez miért lényeges munka szempontjából? nem számít ha közel lakom a munkahelyhez, nem engem fognak felvenni emiatt.
2013. júl. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!