Egy hónapja végeztem vegyipari technikusként jeles ereménnyel mégsem tudok elhelyezkedni. Hogy tudnék bejutni mondjuk az Egis-be Budapesten? Valaki esetleg nem tudna segíteni?
Persze, hogy tudunk kelj fel :) !!!
Én tanulmányaim során többször is voltam az EGIS Gyógyszergyár Nyrt.-nél, mégse hajlandóak alkalmazni még minimálbérért se. :(
Ez Magyarország egy technikusi papír arra jó, hogy elmondhasd pipa, ez is megvan. Önmagában lószart sem ér sajnos. Nekem ilyen diplomám van mint neked technikusid, mégse elég semmire hiszen mindenhova több év gyakorlatok is szükségeltetnek. Arról nem is beszélve, hogy;
- nyelvek is kellenek (több lehetőleg)
- jogsi is kell (nekem sincs)
- van egy OKJ-m is mellé, most csinálok egy másik OKJ-t is...
- ha nincs protekciód (ami gyanítom nincs, mint nekem se) akkor marad a szánalmas gép előtt görnyedéses nézelődés, CV küldés mindenfele, előbb utóbb hátha szerencséd lesz
- ahova lehet próbálj, postai úton önéletrajzot és motivációs levelet küldeni, ezzel is növelve esélyeid
- remélem sikerül elhelyezkedned, a tanácsaim alapján :)
- ha így lenne, húzz be engem is :P
- köszönöm szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!