Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csányi Sándor a leggazdagabb...

Csányi Sándor a leggazdagabb ember. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Csányi végül is "csak" egy vezérigazgató, 1-2 milliós fizetésből milliárdokat félrerakni lehetetlen. Tudom rengeteg törzsrészvénye van az otp-ből de ez, hogy lehetséges? Honnan volt pénze így kivásárolni az otp-t hisz előtte is sima alkalmazott volt, ha én odakerülök valahova (mondjuk tesco xD) mint felsővezető, ki tudom vásárolni a céget?

2013. júl. 8. 13:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudtam, hogy csak 10%-os körüli, tudtam, hogy másba is van befektetése de azt hittem az otp-be a legjelentősebb és így, hogy ki kell szállnia jelentőset veszíthet a következő befektetéstől függően, de így akkor már nem kell aggódnia :D
2013. júl. 28. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Jótanács:

Legközelebb ha nem tudsz valamit akkor ne állíts róla (butaságot).

2013. júl. 28. 16:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Igaz! De továbbra se hiszem, hogy valahova le lenne írva százalékosan és tételesen, hogy kinek mibe menyi befektetése van.(már csak azért sem mert ő sem mond el minden tőzsdei tranzakciót vagy mit tudom mit amit végrehajt) Bár ha van ilyen akkor bocs, és szívesen megtekinteném azt a honlapot.:D
2013. júl. 28. 16:57
 14/18 anonim ***** válasza:
2013. aug. 19. 18:40
 15/18 anonim ***** válasza:

A privatizáció csodákra képes!

Benyomunk közpénzekből 100 000 000 000-ot egy bankba (feltőkésítés, minden privatizált cégre jellemző szinte), majd 1 200 000-ért eladjuk, a 100milliárd kp-al + épületekkel + ügyfelekkel + kintlevőségekkel.

Erről szolt a kommunizmus megszűnése, létre kellett hozni egy új uralkodó réteget, akik a példaképek lehetnek. Igaz ez a kép torz, ferde, korrupcióval fűszerezett....

Googlizzatok nyugodtan a privatizációra!

2013. okt. 4. 20:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi különös , egy OTP méretű bank vezetőjeként össze lehet gyűjteni a pénzt.Jó szakember , jó időben volt , jó helyen , jó információi voltak ,jól fektetett be ....

A multi cégek felső vezetői sokat keresnek , csak nem reklámozzák .

Egyébként meg nincs szó összespórolásról , a milliárdosok nem spórolással , hanem befektetéssel szerzik a pénzt.

A rendszerváltáskor a semmiből lehetett gazdag az ember ,

pl. Győr-Moson-Sopron megye egyik leggazdagabb embere géplakatosként kezdte és az NSZK - s rokonok kölcsönét kamatoztatta igen jól.

Engem inkább azok idegesítenek , akik szimplán lopással , csalással szerezték a vagyonukat , papíron minimálbért keresnek , a havi kiadásuk meg 1-2 millió....

Na meg a szépeket prédikáló és a piacokat újraosztó politikusok ....

2013. okt. 5. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a leggazdagabb emberek listáját, a top10-ben szinte mindenki a privatizáció során szedte meg magát, ezek az emberek alkotják Magyarország elitjét. Bige László, Demján, Csányi stb. stb. mind mind akkor alapozták meg a vagyonukat és akkor a politikai gittegyletek jeles képviselőit nem is említettük.
2014. márc. 1. 22:47
 18/18 anonim válasza:
Egy ilyen volumenű vállalatnál a vezérigazgató bérezése havi szinten nem egy-két millió forintra rúg.
2017. febr. 25. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!