Hol találhatnék nyárra munkát?
Már márciusban, mikor a Pannonworkhöz bevittem a meghosszabbítós papíromat érdeklődtem, hogy van-e valami, kértem, hogy ha lesz munka, akkor legyenek szívesek értesítsenek. Ekkor bementem a Melodiákhoz és Fürgediákhoz is, de ott sem volt semmi, azt mondták, majd értesítenek. Június elején megint bementem, azt mondták, hogy lányok számára most nincs munkájuk, figyeljem a Facebook oldalukat, ha munkát akarok. Figyeltem is, 3 db hosszútávú munkát hirdettek, jelentkeztem mindháromra, de folyamatosan jött az értesítés, hogy sajnos nem válogattak be. Azóta hetente írom mindegyik irodába az e-mailt, hogy nincs-e valami, de sehol semmi. Már 3 éve kora nyáron bemegyek az irodákba és jelentkezek, hogy érdekelne majd munka, de eddig nyáron még sosem sikerült munkát találnom.
Az a baj, hogy sajnos azt vettem észre, már a diákmunkák is protekcióval működnek, ha van olyan ismerősöd, aki ott dolgozik, akkor nyert ügyed van, ha nincs akkor szó szerint b*szhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!