Hogyan válasszak karriert az én személyiségemmel?
Probléma...karrier tanácsadók szerint vezető személyiség vagyok és a nekem ajánlott szakmák ilyenek: ...menedzser; ...irányító; ...vezető.
A probléma az hogy pályakezdő vagyok. Próbáljak beilleszkedni valahová vagy ti mit tennétek?
A vezető legfontosabb erénye a tapasztalat - nem lehet beülni egy vezetői fotelba úgy, hogy fogalmad sincs a beosztottjaid által elvégzendő munkafolyamatokról.
Akár mit is ötlött ki a karrier tanácsadó, először szerezned kell munkatapasztalatot.
Volt már pár munkahelyem... nem fizetett, otthagytam. Minek dolgoznék ingyen?
Az utólagos csődről meg annyit, hogy nyilván. De ha nem fizeti ki az egy hónapot mert csődbe ment akkor a következő hónapba bele sem kezdek.
Képzeld nem fizetett ki és most már ott járunk hogy a 3. részletet kapjuk meg az akkori fizetésünkből azért mert nem keménykedtünk hogy feljelentjük stb..
Néha jobb csendben maradni,meghúzódni de majd megtanulod.
# 8
Tippelek, egy olyan kisvállalkozás, ahol a tulajdonos is dolgozott....
hidd el, egy "átlagos" cégbe telibe sz*rnák még azt is, ha perelsz (ha meg nem azt pláne). Annyi lenne a válasz, hogy állj be a sorba a felszámolóbiztossal. Aztán vagy jut vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!