Francoskulcs kérdése:
International Business Owner! Ez milyen cég? Ez mi? Aki itt dolgozik, mivel foglalkozik? Mert azt akarják hogy lépjek be! Eladással foglalkozik?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 00:53
1/3 anonim válasza:
Hogy akarják hogy lépj be valahová ha még arról sincs halvány fogalmad hogy mivel foglalkoznak? XD
2/3 A kérdező kommentje:
Ember!Kérdeztem valamit!Ha nem tudsz rá válaszolni mert h.lye vagy hozzá akkor ne szólj hozzá!
Csak megemlitést kaptam a dologrol,semmi extra!
Gyeretek el és megbeszéjük,vagy szerintem rábeszélni,olyan mintha Pl:Minél több embert beszél rá annál több a fizetése!Ha lehet Értelmes ember szóljon hozzá!
2013. júl. 4. 14:08
3/3 anonim válasza:
Ne dőlj be az ilyen hulladék "állásoknak".
MLM munka, hangzatos "saját webiroda" és efféle marhaságokkal hülyítik be a népet.
Kidolgozod a beled, tönkreteszed a kapcsolati tőkédet ezzel a "munkával", és semmit nem fogsz keresni.
Elég sok ilyen cég van, pl. Lyoness.
Ha ezt meghallod, menekülj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!