HR-esek! Volt már olyna, hogy valaki felállt az interjú közepén és hisztérikusan otthagyta azt?
Figyelt kérdés
Pl azért, mert kérdezett a HR-es valami baromságot és az alany meg nem tudott rá elég motivált választ adni és felment benne a pumpa, hogy ilyen hülyeségekkel szivatjátok és elszakadt a cérna?2013. júl. 1. 15:59
1/9 anonim válasza:
...bár nem én voltam a HR-es oldalon, de én mentem már el az interjú közepén (bár nem hisztizve, de jeleztem, hogy erre sajnos nekem nincs időm) :-))
2/9 A kérdező kommentje:
not bad.
2013. júl. 1. 16:07
3/9 anonim válasza:
nekem még nem volt ilyen esetem. Nyilván az interjúztatótól is nagyban függ..
4/9 A kérdező kommentje:
miért hivnak be olyan embereket interjura, akikröl sejtik, hogy alkalmatlanok lesznek...
2013. júl. 1. 16:16
5/9 anonim válasza:
Volt, hogy szívesen felkeltem volna és az ajtót is bevágtam volna, de kellett a munka.
Az egy dolog, hogy pszichológiai teszt címszó alatt hülyeségeket kérdeznek még ha olyat is, hogy mit tennék ha a szeretteim meghalnának (stressztűrő képesség? döntéshelyzet?), de a családi állapotom, egészségem, szüleim helyzete, a gyerekkorom nem tartozik rájuk.
Plusz a mit szólnék, ha bejelentenének 4 órára, ha az 50 km-el arrébbi telephelyen is nekem kéne dolgoznom, ha saját kocsival kéne mennem de benzint nem fizetnek, ha minden felelősség az enyém lenne, amihez nem értek az is...
6/9 anonim válasza:
Én nem vagyok HR-es,de volt,hogy felálltam és és rákúrtam az ajtót amikor a szexuális életemet firtatta...Hányszor egy héten,és kielégítő-e?Szerinte azért tartozik ide-amikor megkérdeztem mi köze hozzá- mert befolyásolja a koncentrálóképességet,stressztűrést...Na itt mondtam,hogy ne haragudjon,de nem szeretnék náluk dolgozni :D Hála égnek nem voltam mindenáron rászorulva a melóra.
7/9 A kérdező kommentje:
aztamindenit
2013. júl. 1. 17:10
8/9 anonim válasza:
Ez mind a munkanélküliség kihasználása!
9/9 anonim válasza:
Egyszer én is elmenekültem pánikszerűen :DD 2 diplomával 40e + jutalékot ajánlottak :DD És nem ám 15 évvel ezelőtt, hanem idén januárban :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!