Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Start kártyát hol lehet...

Start kártyát hol lehet megigényelni?

Figyelt kérdés
mennyibe kerül

2013. jún. 29. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Munkaügyi központban lehetett, de a neten én pont azt olvastam, hogy 2013. jan. 1-től megszűnt.
2013. jún. 29. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a NAVnál (volt APEH) igényeltem szeptemberben. Kártyát nem kaptam nem is ígérték hogy kapok, csak igazolást róla.
2013. jún. 29. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Start kártya már nincs. Helyette van a Munkahelyvédelmi Akcióterv. Attól függ, hogy mit és hol kell intézned, hogy melyik célcsoportba tartozol. A munkaügyire csak akkor menj igazolásért, ha tartós álláskereső vagy. Ha életkor alapján vagy jogosult, akkor nem kell semmit intézned, se akkor, ha pályakezdő vagy. Ha gyesről visszatérő, akkor a mák ad ki igazolást róla. A továbbiakat pedig a munkáltató könyvelője intézi.
2013. jún. 29. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az értékes válaszokat!
2013. júl. 4. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!