Állásinterjún nem kértem innivalót, erre a plafonig felrántotta a szemöldökét a főnök, most menjek ilyenhez dolgozni?
Nemrég volt egy állásinterjúm... kapásból az ajtóban, kérek e valamit kávét stb, mondom nem, erre kb. a plafonig felhúzta a szemöldökét a főnök...
amúgy maga az interjú jó lett, 50%, hogy alkalmazNÁNAK, de attól félek, ilyen embernek nem akarnék dolgozni.
Szerintetek?
Pontosan mi volt a megfogalmazásod?
Benne volt, hogy köszönöm vagy vmi? Mert egy sima nem tényleg kicsit pofátlan. Mondjuk nyilván én ezt nem venném zokon, de hát nem vagyunk egyformák.
Ez teszt.
Aki nem iszik, az terminátor.
Azon csodálkozott, hogy a kutyák nem jeleztek.
Szerintem is valami más nem tetszett neki, amit észre sem vettél...
Mi az, hogy 50% hogy alkalmaznak? Gyakorlatilag mindenkinek ennyi az esélye: vagy alkamazzák, vagy nem. Jól sikerült interjú után az ember azt mondja, 90% esélyem van, de nem 50!!!
Amúgy ezt megítélni nem lehet. Én jöttem már ki úgy interjúról, hogy biztos voltam a sikerben, mert még a szimpátia is kölcsönös volt, és minden kérdésre csuklóból feleltem, mégsem vettek fel....
De minden lehetséges. Csak minimális arra az esély, hogy egy felsővezetőt egy hangyányit is érdekeljen az, hogy te iszol-e egy kávét vagy sem.
Egészen biztos nem érdekelte az, hogy te szomjas vagy-e, csak udvariasságból kínált meg.
Ha erre annyit válaszoltál, hogy "Köszönöm szépen nem kérek" ezzel le is zárult volna a dolog. Gondolom - akár önhibádon vagy észre sem vetted - olyat vagy olyan hangsúllyal utasítottad vissza, ami nem tetszett neki.
Nekem sem tetszene, ha pl. az állásra jelentkező úgy indítana, hogy odabökne egy "kösz nem kell"-et vagy egy "ilyen sz@rt én nem iszok"-ot...
50%!!!!!!!! :D Nem gondolod, hogy kicsi hülye vagy? Legalább lenne 60%, de így kb. semmi értelme nincs annak amit írtál.
Inkább te képzeld be magad a világ közepének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!