Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélyem van így (végzet...

Mennyi esélyem van így (végzettség nélkül, tapasztalattal) fizetős újságírói állásra?

Figyelt kérdés

Tavaly december óta egy fatális véletlennek köszönhetően bekerültem egy akkor induló, mára egész színvonalas portálhoz előbb, mint online újságíró, aztán nem sokkal később egy tragikus haláleset miatt rovatvezető lett belőlem...(át kellett vennem egy kolléga helyét, aki teljesen váratlanul öngyilkos lett), viszont rövidesen szeretném a lapot otthagyni,és egy jobban fizető portálhoz bekerülni.

Újságírói végzettségem nincs,csak tapasztalatom, de az sok...előtte is írtam már regionális lapoknak...

2013. jún. 26. 08:09
 1/3 A kérdező kommentje:

3 cikkem egy országos ismertségű online portálon is megjelent tavaly karácsonykor...mire lehet mindez elég?

Az eredeti végzettségem amúgy nyelvtanár és tolmács-szakfordító, kiválóan beszélek angolul(rendszeresen tolmácskodok, mellette szakfordítok...) de az írói képességeimből is szeretnék pénzhez jutni...

Szerintetek?

2013. jún. 26. 08:28
 2/3 anonim válasza:
Szerintem ez egy ördögi kör, de még jobb helyzetben vagy, mint mások. Tudsz referenciákat felmutatni, rengeteg tapasztalatot, kézzelfogható bizonyítékokat, hogy értesz ahhoz, amit csinálsz. Én is hasonlókkal próbálkozom, az egyetemen csiszolgatták az írásaimat, szinte mindent megtanultam a témában, de nem szereztem értékelhető mennyiségű tapasztalatot. Most ingyen írok, hogy legyen, mert főként azt a tényt balettozzák körbe a válaszlevelekben, hogy nincs kellő tapasztalatom. Persze sok változó van a kérdésben (szokásos álláskeresési mizériák, protekció stb.), de én bízom a sikeredben. Good luck! :)
2013. jún. 27. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát sok nincs. Max. számlás külsős tudsz lenni. Biztos, hogy on-line portálhoz akarsz menni? Fel sem tudsz állni a géptől, írni kell mint a hülye, nincs megállás, a legjobb cikked is él vagy 1 órát. Heti, havilap felé érdemes inkább menni, az jóval nyugisabb.
2013. júl. 1. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!