Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az értékesítési munkát végzőkn...

Az értékesítési munkát végzőknek van jövedelmük ha nem adnak el semmit sem abban a hónapban?

Figyelt kérdés
Most jelentkeztem erre a munkára és azt mondták, hogy a fizetést az eladott termékek után kapunk. De ha nem adunk el 1 Zepter terméket sem akkor nem adnak semmennyit?

2013. jún. 25. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj.. Akkor leírom az én tapasztalatom. Amikor még tudatlan voltam egy ismerősömmel megpróbáltuk. Az hogy csak jutalékos az nem a legrosszabb. Ha értékesítesz, akkor se nagyon akarnak fizetni. Vagy ha igen nem annyit,amennyit kéne. Ismerősöm 1 napig bírta, én 3 hét de csak mert semmi munkalehetőség egyébként. Pest megyei vagyok, nem Budapesten dolgoztam, de atyaég ami itt ment. Sokan benn voltak, de nem csináltak semmit. Az állítólagos irodavezető ült és nézett a kis zöld öltönyében. Minket az újakat meg persze ki akarta küldeni bevásárlóközponthoz "kérdőívezni". Sajnos abba is beleláttam, hogyan vágják át az idős embereket, én akkor jöttem el. Szal sok sikert :D
2013. jún. 25. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Úristen Zeptert kerüld el nagy ívbe!!!!!!!!!
2013. jún. 27. 16:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. jún. 29. 09:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Írd be keresőbe, hogy zepter, jó páran kifejtették már róla a véleményüket és nem éppen pozitívat....
2013. jún. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!