Ausztriába mennénk férjemmel dolgozni, légyszi ajánljatok valamit?
Tanács: nyelvtudás és munkavállalási nélkül ne is induljatok el!(Ausztriába kell a munkavállalási engedély)
Ötlet: Ha ez a kettő meg van(gondolom igen,hisz oda akartok menni) akkor rengeteg CV-t másolni,és bemenni az összes ügynökséghez,munkahelyhez,mindenhová ahol úgy gondoljátok,hogy ott lehet dolgozni.Szépen leadtok 1-1 CV-t,majd határozottan,elmondjátok,hogy ez és ez a munka érdekel...
Mivel a munkakeresés akár 2-3 hetet is igénybe vehet,nem árt ha van elég pénzetek,hogy kitartson...
Sok szerencsét...
Jézusom!!! :D
Ausztria nem a világ vége!!
Nem kell 2-3 hetet kint lenni , kb 8 ezer ft a vonatjegy és 4 napig érvényes oda vissza, első 2 napban az összes tömegközlekedésre is érvényes!!
Ki kel menni körbenézni vagy olvasni az apróhirdetésekben a lehetőséget és ha van vmi akkor Jetz Anrufen!!
Amúgy én is, játszom a gondolattal hogy körbenézek kint csak pillanatnyilag borzalmasan le vagyok égve szinte a kajálás gondot okoz...
Szóval ha tudtok valami jót akkor dobjatok egy mélt, addig én is csak nézelődöm egyenlőre..
Hehe... egy jó ismerős kell és onnantól minden gyors és super, de az nem a neten lesz meg.
Amúgy itt az a tapasztalatom h ha vki tud valamit szépen megtartja magának, nehogy már mást vegyenek fel helyette. max. a legjobb ismijének szól ha van még egy hely esetleg. Érdemes "barátkozni". Ez a világ sajna ilyen. :(
Most le lehet pontozni ezt a válaszomat,de ez személyes tapasztalat.
Persze megy kapcsolatok nélkül is, ha van egy nagyon jó és Ausztriában keresett szakmád.
Hajrá!
11:49- es vagyok.
Még valami: munkavállalásit a cég intézi. ha egyszer sikerül olyan helyet találnod ahol megcsinálják neked, akkor onnantól könnyebb dolgod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!