Ki lehet jönni ma nettó 150000 Ft-os fizetésből?
Nem írtad a lényeget, hogy az albérletben egyedül laksz-e, meg az sem mindegy, mennyi a rezsi, van olyan panel, ahol rettenetes fűtési költség van.
2 évvel ezelőtt én havi 100-ból tudtam kijönni, hogy barátnőmmel laktam, a bérleti díjat és a rezsit közösen fizettük, tehát ennek csak a felét kellett fizetnem, ezen kívül 20 ezret fizettem lakáskasszába, azaz ténylegesen 80 volt a rezsire + kajára, meg minden másra. Most ennek dupláját keresem, de nehéz havi szintre lebontanom, mert volt egy rakás változás, ami miatt nem tudok 100 ezret félretenni havonta, pedig először úgy indult.
Álomfizu!
50 000-el többet tudnék félretenni, mint most!
PERSZE!
Én egyedölállóként 1 gyerekkel is simán kijönnék belőle :)
A munkahelyen dolgozó emberek nagyobb része ennél kevesebből kénytelen kijönni, úgy, hogy hitelük van és/vagy egyedül nevelik a gyereke(ike)t!
Örülj neki, hogy ennyit keresel!
Sokaknak egyáltalán nincs jövedelmük/munkahelyük (pedig mondjuk több diplomájuk/szakmájuk van).
Teljesen igazad van előző. Épphogy ki lehet jönni 150-ből.
Bp:Albérlet:50e,rezsi 50(télen),BKV bérlet 10e.Ez már 110 e...Marad minden egyébre 40 és hát a mai kajaárak mellett elég necces.
Arról már nem is beszélve,hogy gyógyszer is kell,piperecikkek,tisztítószerek is kellenek,fodrászhoz is kell néha menni(nő vagyok),elegánsan öltözni,mert a munkahelyen elvárják...És akkor nem nyaraltam,nem szórakoztam,nem tettem félre.És leshetek,ha netán szemüveget kell csináltatom,vagy egy fogpótlást,vagy esetleg tönkremegy a hűtőm...
Én tényleg nem tudom hogy tud valaki megélni a fővárosban 80-90 ezerből.Max csak ha a szülőkkel lakik,vagy van egy jobban kereső párja.Mert egyedül albiban biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!