Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lehetne megbízható emberek...

Hol lehetne megbízható embereket találni külföldi munkára?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy külföldön lenne meló csak éppen szállást nem tudnak adni.

Azon gondolkoztam hogy kivennék ott egy lakást de az baromi drága lenne így szereznem kéne 2-3 embert akikkel kimennénk és közösen bérelnénk egy lakást.

Meló az lenne nekik is, csak a probléma hogy a hirdetésemre csak élhetetlen csórók jelentkeznek akik dolgozni nem akarnak, kiutazni ingyen szeretnének, és így tovább.

Nekem meg megbízható emberek kellenének akik nem hagynak ott pár nap után aztán fizethetem egyedül a havi 800 eurós lakbért meg nem sírnak azért mert az utazást saját zsebből kell állni meg az egyéb felmerülő költségeket.

Szerintetek honnan tudnák leakasztani pár megbízható embert?

2013. jún. 15. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehonnan, mert aki normális lenne, az meg benned nem bízik meg, hiába lennél megbízható, nem ismer. Ki az aki hirdetés alapján elindul egy ismeretlennel küldölfre, hogy együtt béreljenek lakást? Ez nagyon nagy kockázat annak, aki tényleg komolyan gondolja.
2013. jún. 15. 18:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Na igen, neki is nekem is, csak más lehetőség nincs most. Amúgy az sem sokkal jobb ha bevágják egy munkásszállóra ahol 6-8 ember van egy szobában lengyelek románok bolgárok és még a cipődet is ellopják. Árban meg kb ugyanott van csak sokan ezt nem érik fel ésszel.
2013. jún. 15. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
pont en is ilyeneket keresek münchenbe, addig nem veszek ki lakast
2013. jún. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!