Így semmi esélyem munkát találni?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, itt állok egy érettségivel és nulla tapasztalattal, most kerültem ki frissen az iskolapadból bele az életbe. Sajnos biztos, hogy szeptembertől nem fogok továbbtanulni (már megvoltak a felvételi alkalmassági vizsgáim, nem sikerültek, olyan helyet pedig nem jelöltem, ahová ne kéne). Milyen munkákat tudok így vállalni, és hol keressek? Köszönök minden választ. :(2013. jún. 15. 01:28
1/2 anonim válasza:
Ne parázz nem te vagy az egyedüli. pl most hogy dohányboltok nyitnak ki keresnek érettségivel rendelkező eladókat szakmai tapasztalat nélkül is.
Ismerősöknek szólj hogy ha tudnak valami melót akkor értesítsenek, nézegesd az álláshirdetéseket és próbáld meg betájolni hogy milyen téren szeretnél elhelyezkedni mit csinálnál szívesen.
itt van egy két oldal amit érdemes naponta nézni feltéve ha szeretnél munkát találni:
aprod.hu
jofogas.hu
olx.hu
profession.hu
expressz.hu
monster.hu
workania.hu
baon.hu (ha bács megyei vagy)
afsz.hu (munkaügyi központ honlapja)
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tudom, hogy nem én vagyok az egyedüli, sőt más sokkal nehezebb helyzetben van, akár anyagilag, akár máshogy, csak tegnap derült ki, hogy nem sikerült a felvételim, és elég nagy sokként ért, hiszen rengeteget készültem rá, nagyon szerettem volna, ez a régi álmom, és kicsit beparáztam, hogy most mi lesz, de már ma is sokkal józanabbul látom a helyzetet. Köszönöm a segítséged! :)
2013. jún. 15. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!