28 eves vagyok, kozgazdasz, angolul es nemetul beszelek felso fokon, de nem akarok dolgozni mit tegyek?
Ez a kérdés valami vérlázítónak gondolt trollkodás akart lenni, hogy nem akarsz dolgozni? Kit érdekel? Ne dolgozz, halj éhen, k urválkodj, mit érdekel engem.
Esetleg a neved és személyi számod írd ide, hogy majd ha a későbbiekben mégis jelentkezésre adod a fejed észre tudják venni a munkáltatók, hogy milyen remek munkaerő lennél.
1/10, jánosok nem lettek megzörgetve
Én a helyedben elmennék itthon vagy esetleg ottkint fordítónak/tolmácsnak. Esetleg adnék deákoknak külön nyelvórákat. Ez nem ilyen ülős meló.
Egyébként mi az, amiért ennyire nem szereted a szakmádat? A sok ülés és az unalmas papírmeló?
Azt nem írtad, mondjuk, h mi volt a munkád. Mert az, h közgazdász, gondolom, csak a végzettséged.
Am szerintem elég sokan vagyunk, akik munka helyett inkább csak lazulnánk, élveznénk az életet, de sajna ez nem ilyen 1xű és 28 évesen azért már ezt illene is tudni...
Nincs lelkiismeret furdalásod, mikro nem mész dolgozni??? Csak úgy nem szólsz be és ennyi??
Német és angol felsőfokú nyelvtudással könnyen felvesznek tolmácsnak ,a közgazdász végzettséged senkit sem érdekel.
Tolmácsként nem kell sokat dolgoznod és jól kereshetsz , csak a főnökséggel kell jóban lenni és jól kommunikálni az emberekkel.
Ez milyen hülyeség már, csak mert felsőfokon beszél egy nyelvet, nem lehet belőle rögtön tolmács....
Ahhoz külön végzettség kell, 2 éves képzés
Nem olyan 1xű tolmácsolni, mint gondolod
Ráadásul az angol és német már elég telítődött
-egy nem tolmács-
17/17
Mo-n még nagyon-nagyon kevesen haltak éhen... bár sokan éheznek és nyomorognak.
Nekem sincs kedvem dolgozni...
Tobb mint 3 millat vertem el fel ev alatt szorakozasra meg minden xarra...
Jo fax vagyok.
Most megint kezdhetem elolrol...
Megint kell 1-2 milla es abbol vallalkozas... nem fogok luxusnyaralasra menni most...:/
Annyi szerencsem van, hogy most mar tapasztalat miatt jobb munkat kapok...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!