Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki az aki eladó, és szeret...

Ki az aki eladó, és szeret bejárni dolgozni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 10. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki az aki szeret egyáltalán dolgozni?????
2013. jún. 10. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretem a munkámat...
2013. jún. 10. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
ó van olyan munka amit lehet szeretni de azért a legtöbb sz*r!
2013. jún. 10. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Én nem eladó vagyok ugyan, de szeretem a munkám. A főnököm rendes jófej ember, meg normális is nagyon. Autószerelő vagyok, szeretem azt csinálni, egy nagy álmom vállt valóra. Én legjobban azt szeretem amikor egy autót kell újjá varázsolnunk vagy egy töröttet rendbe hozni. De van amikor kapunk pár roncsot amit fel kell darabolni és az ép alkatrészeket elszoktuk tenni amit vagy eladunk vagy beszerelünk egy másik autóba ha éppen szükség van rá.

Én szeretem a munkám minden jó ott.

A barátnőm bolti eladó azt utálta amikor az élelmiszer üzletben kellett dolgoznia és ha nem volt vásárló akkor pakolnia kellett az árút, ha meg volt akkor szinte nem győzte a munkát. Nálunk is volt eladó mert a főnökömnek volt egy alkatrész üzlete is ez mellett a belvárosban, de nem ment valami jó, és inkább bezárta. A párom letette akkor plusz képzésen a műszaki bolti eladóit, és ő nem a pénztár mögött van, hanem ha betéved egy érdeklődő akkor nekik szokott ajánlani bizonyos termékeket, és azt nagyon szereti, mert nagyon beszédes és ezekbe a műszaki dolgokba mindig is nagyon otthon volt. Ő szereti azt a munkát, igaz hogy nem keresi betegre magát, de elvan ott, és arra elég amire kell.

2013. jún. 10. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretek dolgozni, igaz, nem eladó vagyok. Voltam, de azért váltottam, mert utáltam.
2013. jún. 10. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Előző!

És mire váltottál?

2013. jún. 10. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Műkörmös lettem. Bár az eladó nem volt soha a szakmám, csak pár hónapig csináltam, saját üzletben, de rühelltem.
2013. jún. 10. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Nekem azt mondta egyszer egy negyvenes kolléganőm, amikor nyári diákmunkán voltam egy pékségben: Aki kereskedelemben dolgozik és 10 év után nem gyűlöli meg az embereket, annak valamibaja van! :DD
2013. jún. 10. 22:44
 9/10 Bogarszemu válasza:
En szeretem :D Igaz egy falusi vegyesboltban dolgozok, ahol minden vasarlot ismerek es mindenkinek van hozzam egy kedves szava. Erdekes, hogy ha mosolyogva fogadod a vevoket, visszamosolyognak. En nem valtanek. A fonokomet esetleg :D amugy 5 eve vagyok elado
2013. jún. 24. 14:52
 10/10 anonim válasza:
Pár hónapja dolgozok eladóként de utálom… csak a munkatársak miatt nem váltottam még meg azért mert nem találtam még mást.. a sok hülye ember kikészít
2021. dec. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!