Én nem eladó vagyok ugyan, de szeretem a munkám. A főnököm rendes jófej ember, meg normális is nagyon. Autószerelő vagyok, szeretem azt csinálni, egy nagy álmom vállt valóra. Én legjobban azt szeretem amikor egy autót kell újjá varázsolnunk vagy egy töröttet rendbe hozni. De van amikor kapunk pár roncsot amit fel kell darabolni és az ép alkatrészeket elszoktuk tenni amit vagy eladunk vagy beszerelünk egy másik autóba ha éppen szükség van rá.
Én szeretem a munkám minden jó ott.
A barátnőm bolti eladó azt utálta amikor az élelmiszer üzletben kellett dolgoznia és ha nem volt vásárló akkor pakolnia kellett az árút, ha meg volt akkor szinte nem győzte a munkát. Nálunk is volt eladó mert a főnökömnek volt egy alkatrész üzlete is ez mellett a belvárosban, de nem ment valami jó, és inkább bezárta. A párom letette akkor plusz képzésen a műszaki bolti eladóit, és ő nem a pénztár mögött van, hanem ha betéved egy érdeklődő akkor nekik szokott ajánlani bizonyos termékeket, és azt nagyon szereti, mert nagyon beszédes és ezekbe a műszaki dolgokba mindig is nagyon otthon volt. Ő szereti azt a munkát, igaz hogy nem keresi betegre magát, de elvan ott, és arra elég amire kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!