Melyik munkától lehet kevésbé kikészülni? Mc Donald's, vagy árufeltöltő?
Nekem az árufeltöltés szimpatikusabb lenne, ott is biztos vannak hülye főnökök, de egyedül pakolgatom a kólákat, esetleg azzal, akivel jóban vagyok, a kérdezősködő embereknek meg ha mégse tudnék segíteni, csak nem küldenének el a fenébe, hiszen csak egy tudatlan árufeltöltő vagyok.
A Mekiben viszont a pörgés, a sok hülye ember, nyomás felülről, hogy teljesíts, nagyobb hibalehetőség - a Tescoban esetleg rossz helyre pakolom a kekszeket, bár ahhoz szerintem nagyon el kell bambulni - de itt pénzzel dolgozni, akár külföldiekkel beszélgetni...
Amíg csak krumplit sütni vagy takarítani osztanak be az kevésbé frusztráló, de szerintem jobb dolog kólát pakolni, mint a meki előtt csikket szedni.
Elfelejtenénk, csak sajnos nem mindenkinek van esélye jobb helyen dolgozni...
Szalagmunkára esélyes még viszonylag könnyen bejutni, na az valahol szörnyűbb mint a Meki, valahol viszont egész kellemes, nem kell naphosszat állni, emberi tempóban lehet dolgozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!