Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok mondani olyan gyakorn...

Tudnátok mondani olyan gyakornoki helyet, lehetőséget gazdasági területen, ahova nem kell angol?

Figyelt kérdés
Egy talpraesett motivált főiskolai hallagató vagyok, és már kezd elegem lenni, hogy mindenhol előfeltétel az angol, és semmibe sem néznek, hogy "csak" franciául és németül tudok. Nagyon szívesen venném az ötleteket, ha ide nem lehet, akkor privát levélben, hol tudnám eltölteni a gyakorlati időmet. Köszönöm előre is!
2013. jún. 7. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Iratkozz be egy angol gyorstalpalóra
2013. jún. 7. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég sok német tulajdonú / érdekeltségű nagyvállalat van MO-n, őket kéne inkább felkeresni.
2013. jún. 7. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért nem azt nézed, hogy mi a gyengeséged és hogy tudsz változtatni rajta?

Mi üzleti oroszon vagyunk. Egy csaj van, aki felsőfokon beszél oroszul, középfokon ukránul és alapfokon németül, de sehová nem veszik fel, mert angolul nem hajlandó megtanulni. Nem hülye hozzá, csak nem hajlandó, pont mint te.

Gondolkodj el azon, hogy vajon mindenki más csinálja-e rosszul amiért megkövetelik az angolt, vagy te, amiért nem tudod.

Egy nyár alatt behozhatnál rengeteg hátrányt.

Mindig a legnagyobb gyengeségeddel és a legnagyobb félelmeiddel szállj szembe. Nem kerülni kell őket, hanem legyőzni.

2013. jún. 7. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves Harmadik Válaszoló!

Egyrészt honnan gondolod, hogy nem vagyok hajlandó megtanulni angolul, és várom a sült galambot a számba? Hidd el, rohadtul tervezek egy tanárt keresni, vagy beiratkozni egy tanfolyamra, csak jelen pillanatban erre egyáltalán nincs pénzem... Már többször is próbálgattam órákat venni, pl. én adtam németet, a másik angolt, de ezek elég hamar véget értek ilyen-olyan elfoglaltságok miatt. Nem, nem várom el, hogy elnézzék ezt a "kis" hiányosságot nekem, csak most kell egy gyakorlati hely sürgősen, mert kiderült, hogy egy félévet is csúszhatok, ha hamarosan nem adom le a szerződést. Köszönöm a megértést!

2013. jún. 8. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Én tudok neked kiváló angol tanárt ajnálani,Skype-n,1200Ft 60perc.Hibátlan.

Tudni fogsz 3 nyelven,irigyellek,én még csak angolul tudok jól,mellette most tanulom a franciát meg majd németet akarok.

Miért nem próbálsz meg francia/német céget?

2013. jún. 10. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!