AUDI Győrben dolgozik valaki?
igazából nem ott dolgozok, de az elég sokat leír róla, hogy tavaly az év munkahelye volt úgyhogy nem lehet túl rossz
+ még annyi hogy a márciusi hótorlaszok idején nem engedték haza a munkárokat (nehogy ők is elakadjanak), inkább béreltek mindenkinek egy szállodai szobád kajával
úgy gondolom hogy elég dolgozóbarát lehet
Mindenképpen pozitívum, ha egyszer bekerülsz, és nem követsz el a belső szabályzattal szembeni vétséget, akkor nyugdíjaskorodig ott dolgozhatsz. Folyamatosan emelik a fizetéseket, minden évben van kétszer prémiumkifizetés, no meg egyszer béren kívüli juttatás (SZÉP kártya, étkezési utalvány, számítógép, stb.).
Ami negatívum, hogy egyszerű melósként vállalnod kell 12 órás műszakokat, nagyon sokszor hétvégén is. Persze ez függ attól is, hogy melyik területre kerülsz.
Összességében nem rossz hely, de viszonylag "sokat" kell menni dolgozni.
Köszi utolsó!
Te ott dolgozol? Én úgy tudtam, hogy 3 műszak van. Milyen kezdő fizura lehet számítani?
"Köszi utolsó!
Te ott dolgozol? Én úgy tudtam, hogy 3 műszak van. Milyen kezdő fizura lehet számítani?"
Nos "utolsó"? Erre nem érkezett válasz.
Várjuk. Az igazat!
12 ora a cnc megmunkalo reszen van
3 muszak 8 ora meg az auto szerelde meg motor szerelde
A szerelde szar, a cnc kevesbe szar
Milyen itt az audiban? Idiota agymosott főnökök akiknek a 4 karika az élete.. bezarna a gyár akkor felkötnék magukat.
A marciusi hóviharban senki se kapott szállodai szobát, mondván a varos összes szallodaja tele..
Akik elindultak haza az autopalyan ragadtak akik itt maradtak azok meg aludhattak az ebédlőben.
Fizu most 2017 ben mar türhetőbb a cnc részen.. de ahoz h normalisan élj keves ( mint mindenhol magyarorszagon ebben a pozicioban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!