Pályakezdő rendszergazda fizetése közalkalmazotti státuszban?
Figyelt kérdés
Egy általános iskolába ajánlottak rendszergazdai állást, de nem tudom, hogy az ilyen helyeken pályakezdőként mennyi lenne a fizetés körülbelül? Ráadásul napi majdnem másfél órás utazás oda - másfél óra vissza, ami anyagi vonzattal jár + a helyi bérlet, úgy kb. 35 ezer Ft. lenne. Ilyen helyeken szokták az utazási költségeket finanszírozni esetleg? Vagy az már nem divat?
Ti elvállalnátok?
2013. jún. 6. 14:30
1/5 anonim válasza:
Ha nincs más akkor persze, de ha kinéz egy jobb lehetőség akkor semmiképp.
Az utazást nem térítenek, meg semmi olyan juttatást nem fizetnek ami papíron járna, ilyenekről ne is álmodj.
2/5 anonim válasza:
Hol akarsz gyakorlatra szert tenni ha nem ilyen helyen??! Sokan maguk fizetnek a gyakorlatert... Szerintem valllad el es a napi 3ora utazas is meg siman bele kell hogy ferjen a mai magyaroszagi viszonyok mellett!!!
3/5 anonim válasza:
Mi volna, ha rákérdeznél a fizetésre és az utazási hozzájárulásra? Ez nem titkosított, hogy ne árulnák el.
4/5 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek be, akkor természetesen rákérdezek, csak az még messze van, ezért kérdeztem meg itt. :)
2013. jún. 6. 14:53
5/5 anonim válasza:
2014-ben: 77 nettó. Ennyi, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!