Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fejvadász cégen keresztüli munka?

Fejvadász cégen keresztüli munka?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok és fejvadász cégen keresztül jelentkeztem két idegennyelvű állásra. Az lenne a kérdésem, hogy amikor azt kérdezik, mennyi a fizu igényed, akkor annyi fizut kapsz majd amit mondasz vagy nagyjából behatárolják az igényeid? Tapasztalataitok szerint mennyire lehet bízni ezen cégeknek?

Üdv.!

2013. máj. 29. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:

a fizetési igény több mindent meghatároz:

1. ha alul kérsz, örülnek, hogy palira vettek és kis összegért elvégzed azt, amit mások annyiért nem vállalnak.

2. ha felülsz kérsz, felvesznek helyetted olyat, aki kevesebbet kért

szóval érdemes előtte tájékozódni mennyit szoktak ált. fizetni azért a munkáért amire jelentkezel, csinálni otthon egy bevétel- kiadás elemzést és tudni azt, neked mekorra az a minimális összeg ami feltétlenül kell a megélhetéshez, vagy plusz spóroláshoz ha akarsz, ezen minimális összeg és az általában megkereshető összeg egymáshoz való viszonyításából megkapod, hogy mennyit kérj

2013. máj. 29. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:

pl én 90. ezerből élek meg, havi 20-30 ezret kell gyűjtenem, hogy öregemberként legyen kéróm, szóval én 120-130 ezer netto alatt nem engedhetem meg magamnak, hogy alacsonyabban fizető melot elvállaljak

szoval nem jelentkezem pl részmunkaidős állásokra, ha abból nincs minimum kettő amit párhuzamosan végezhetek

2013. máj. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!