Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amerikai illetve angliai...

Amerikai illetve angliai állásajánlatokat hol találok?

Figyelt kérdés
Szeretnék e két hely valamelyikén elhelyezkedni, de eddig két állást találtam a neten ami nekem megfelelt volna.Telefonáltam és kamu volt!

2013. máj. 28. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb mindegyik netes meló kamu. Keress egy ismerőst aki kint dolgozik. Másképp sajnos nem megy.
2013. máj. 28. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:

"Keress egy ismerőst aki kint dolgozik. Másképp sajnos nem megy."

Már hogyne menne másképp! Keresel valódi állás oldalakat, feltöltöd a CV-d, jelentkezel állásokra, és leszervezel pár interjút, kimész, ha felvettek, maradsz. Persze tudom, könnyebb arra várni hogy más intézi el helyetted. Én így jutottam ki, nem lehetetlen. Persze ehhez kell angoltudás, szakmai tudás.

2013. máj. 28. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:
"2"es te hová jutottál ki?Valódi állásoldalak...biztosan így megtalálom a neten!Nem arra várok,hogy más intézze helyettem,de már több héten keresztül bolyongok munkahely után és nem találok semmit,ami a végzetségemhez passzol!Ja,és tökéletesen beszélek több nyelvet!
2013. máj. 28. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. máj. 28. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Az elozo altal linkelt angol oldalakat nezd.

Az USAba nem fogsz tudni kijutni munka altal. Persze van ra lehetoseg, de tul bonyesz, sokba kerul es ido igenyes.

Elobb kijutsz Angliaba es boldogan dolgozol, mielott barmi remenysugar felcsillanna USA melot illetoen! Hacsak nem vagy publikalt atom kutato vagy quantum fizikus, de akkor nem itt kerdezoskodnel :)

2013. máj. 29. 20:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4es és 5ös a hasznos információs!
2013. máj. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!