NAV-os álláshoz szükséges vagyonnyilatkozat? Lsd. Lent.
Vagyonnyilatkozat kitöltésénél ha 1 hónapja költöztem külün a családomtól, tehát már nem élek velük egy címen és egy háztartásban, de még támogatnak anyagilag (pályakezdő vagyok) akkor ebben az esetben is ki kell töltenem a régen egy háztartásban velem élőkre vonatkozó részt?
Tudom nem egyszerű kérdés, de ha valaki esetleg tudja, akkor köszönöm a válaszát.
Én a hivatalban dolgozom, vagyonnyilatkozatot kizárólag akkor kell kitöltened ha már felvettek dolgozni. Ha még csak most jelentkezgetsz, akkor előre nem kell, csak ha már hivatalosan is van szolgálati jogviszonyod, de a sikeres felvétel után ezeket ott úgyis mondani fogják.
A vagyonnyilatkozat pedig a veled (jelenleg) egy háztartásban élőkre vonatkozik, szóval ha te a szüleidtől külön élsz már, akkor velük nem kell foglalkoznod. Ha egyedül élsz akkor csak a magad adatairól nyilatkozol, ha van párod, feleséged/férjed, gyerekeid, bármilyen rokon stb. akik veled élnek akkor róluk is kell nyilatkoznod.
Nagyon szépen köszönöm a korrekt választ, igazán hasznos volt! Persze azért rákérdezek még az illetékesnél. Nem vettek még fel, de a pályázati leírásban az szerepel, hogy már a jelentkezés folyamán ki kell tölteni. Revizori munkakör, így annyira nem meglepő!
Még egyszer köszönöm :)
Én nem revizor vagyok, de oda lehet, hogy kérik előre, ha így szerepel a hirdetésben. :) Bár én úgy tudtam, hogy egységesen járnak el minden felvételnél a törvényi előírások miatt. Abból baj nem lehet ha elküldöd, ha a hirdetésben szerepel, hogy kell már az önéletrajzzal együtt, akkor csatold hozzá az a biztos. Ha meg most nem lesz rá szükség, a beléptetésnél úgyis kérni fogják.
Sok sikert Neked! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!