Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kit érdekelne egy olyan könyv...

Penzesj kérdése:

Kit érdekelne egy olyan könyv amiben le van írva töviről hegyire hogy mik azok a feltételek amik szükségesek ahhoz hogy Te is gazdaggá válhass és úgy éld az életed ahogyan szeretnéd?

Figyelt kérdés

#szabadidő #pénz #gazdagság #jómód #anyagi függetlenség.
2013. máj. 26. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, helyezkedj el jól fizető szakmában (IT, pénzügy pl.), 10-15 évet dolgozz keményen. Ha ügyes vagy és tényleg keményen dolgozol (igen, akár napi 12 órát is), akkor lesz egy olyan pénzmennyiség a kezedben, amit már be tudsz fektetni.

Ha akarod, utána vehetsz belőle ingatlanokat és a beszedett bérleti díjakból fenn tudod tartani magad.

De abban ne bízz, hogy "van egy korszakalkotó ötletem, rászánok egy hetet és utána hátradőlök", mert ilyen nincs. A munkát nem fogod tudni kikerülni, de idővel már jobban be tudod osztani az idődet és a vagyonod is nőni fog.

Egy alaptétel: nagy hozamot csak nagy kockázattal lehet szerezni. Kis kockázattal meg kis hozamot. Aki az ellenkezőjét állítja, az át akar verni.

2013. máj. 26. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:
89%

Az mondható gazdag embernek, akinek az igényei egyensúlyban vannak a keresetével, nem több.

Nekem van egy nagyon pici kertes házam, minek a piaci értéke szó szerint semmi, mert nem jó helyen van. Nekem a lényeg, hogy kertem van, mert a hobbym a kerti munka. Ebből kifolyólag zöldségemet, gyümölcsömet megtermelem, sőt még el is adok belőle. Háztáji állataim is vannak, tojást, húst szerintem éltemben nem vettem.

Autóm nincs, mert nem szeretem őket, mindenhova biciklivel járok, mert egészséges, praktikus és jó móka.

Amire szükségem van, az nekem már mind megvan, jelenleg semmi olyan dolog nincs, amit most nagyon kellene vennem. Emellett van egy kis pénzem lekötve a bankban, ha valami váratlan kiadásom lenne, majd hozzányúlok.

Én egy gazdag embernek érzem magam, hiszen ahogy írtad, azt csinálom szabadidőmben, amit szeretek, és én még a rendes munkámat is szeretem.

Jah, és ehhez semmiféle könyv nem kell, mert ilyenekkel tele van a piac..... Csak beszélik a semmit, és hitegetik az embereket.

2013. máj. 26. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!