Mennyit keres egy cukrász?
Gondoltam hogy attól is függ hogy hol dolgozok:)
Csak igazából ez miatt is vita van,anyum szerint lényegtelen hogy hova megyek,rossz lesz a fizetés,maradjak itthon és majd dolgozok itt,csak a helyből kiindulva valószínűleg nem lenne jó a fizetés...
Jaj, jaj, anyuci otthon akar tartani! Sajnos ez az önzőségről szól, és nem a te érdekeidről.
Fontos, hogy szakmát tanulj, és ha ez tetszik, akkor tanuld is ki. Ha igazán jó vagy benne, akkor ki fogsz tűnni, és jó helyekre bejuthatsz, ahol tudsz is vele keresni. Akár a szakács szakmát is kitanulhatod mellette, és bővül a kör. A lehetőség adott.
imádok sütni és mindig finomra sikerülnek,ezért is szeretnék cukrász lenni
amúgy,igen,anyum elégé önző és más szülőkkel ellentétben nem azt nézi hogy a gyerekének mi lenne a jó,ez is közrejátszik abban hogy inkább pestre megyek tanulni és nem maradok itthon
Cukrász nem csak abból áll.Néhol (sőt elég sok helyen) ha te csak alkalmazott vagy,akkor tepsiket emelgeted csak.
Tapasztalat,én is így indultam neki,aztán puff.Szerintem nem a legjobb szakma,ha csak nem tudsz nyitni saját cukrászdát ahol azt csinálsz amit akarsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!