Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy cukrász?

Mennyit keres egy cukrász?

Figyelt kérdés
Cukrász szeretnék lenni,de félek hogy nem tudnék megélni belőle.Gondolom Pesten a nagyobb helyeken több fizetést adnak,ez és az iskola miatt is felszeretnék költözni,de érdekel hogy kb mennyit keresnék.

2013. máj. 24. 23:17
 1/6 anonim válasza:
Azt nem tudom megsaccolni, hogy mégis tényleg menyi, de az is biztos, hogy Pesten vagy városokban jobbak a fizuk meg hogy csak utcai vagy, vagy pedig országosan elterjedt és híres helyen...
2013. máj. 24. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a baj ezekkel a kérdésekkel, hogy megválaszolhatatlan. Nem mindegy, hogy valaki Alsófelsőfalván a porfagyit adagolja, vagy egy Gerbaud-Szamos-ésatőbbi élvonalbeli hely vezető cukrásza. tulajdonosa.
2013. máj. 24. 23:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy attól is függ hogy hol dolgozok:)

Csak igazából ez miatt is vita van,anyum szerint lényegtelen hogy hova megyek,rossz lesz a fizetés,maradjak itthon és majd dolgozok itt,csak a helyből kiindulva valószínűleg nem lenne jó a fizetés...

2013. máj. 25. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Jaj, jaj, anyuci otthon akar tartani! Sajnos ez az önzőségről szól, és nem a te érdekeidről.

Fontos, hogy szakmát tanulj, és ha ez tetszik, akkor tanuld is ki. Ha igazán jó vagy benne, akkor ki fogsz tűnni, és jó helyekre bejuthatsz, ahol tudsz is vele keresni. Akár a szakács szakmát is kitanulhatod mellette, és bővül a kör. A lehetőség adott.

2013. máj. 25. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:

imádok sütni és mindig finomra sikerülnek,ezért is szeretnék cukrász lenni

amúgy,igen,anyum elégé önző és más szülőkkel ellentétben nem azt nézi hogy a gyerekének mi lenne a jó,ez is közrejátszik abban hogy inkább pestre megyek tanulni és nem maradok itthon

2013. máj. 25. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Cukrász nem csak abból áll.Néhol (sőt elég sok helyen) ha te csak alkalmazott vagy,akkor tepsiket emelgeted csak.

Tapasztalat,én is így indultam neki,aztán puff.Szerintem nem a legjobb szakma,ha csak nem tudsz nyitni saját cukrászdát ahol azt csinálsz amit akarsz..

2013. máj. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!