Nálatok van lehetőség fél napos szabit kivenni?
Figyelt kérdés
Nálunk nem. Érdekelne, hogy ez máshol is így megy-e.2013. máj. 24. 08:20
11/11 anonim válasza:
Kedves Hetes!
1.) Senkit nem hülyéztem le, ha nem vetted volna észre! Próbáld meg értelmezni a szöveget. Valószínűleg nem volt jó választás ez a jelző az "ötletre", ezért elnézést kérek, de nem a kérdezőt minősítettem ezzel.
Arra akartam utalni, hogy nem kell "hülye" ötleteket adni a munkáltatóknak, ugyanis nagyrészt azért engednek meg maguknak sok mindent, mert a dolgozók félelemből lovat adnak alájuk.
2.) A kérdező nem rugalmas munkaidőről írt, hanem "kötöttről", tehát nincs fél nap szabi!
3.) A gyakorlat nem érdekel, csak az, amit a rendelet előír, nálunk az van, és nem árt, ha más is tud róla, hogy mikor használják ki a főnökei.
3.) És amit soha nem szoktam: Az embert a megnyilvánulásai minősítenek. Tehát a hülye Te vagy! (Bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!