Kifizetik a próbanapot ennél a cégnél? (lent)
Olvastam sok rossz tapasztalatot miszerint a próbanap lehúzás.
Én is megyek majd próbanapozni egy magyar divatmárkájú céghez.
RR-retro jeans
Nem vagyok az a fajta aki hagyná,hogy hülyére vegyék,ingyen munkát én sem szeretnék de a becsületem romlása még nagyobb baj lenne.
Tehát tisztázzam,hogy akkor most mi is ez mert nyilván olyan nincs,hogy 11 órát végigdolgozzak a semmiért , akkor is úgy tudom határozott idejű munkaszerződést kéne írni arról az egy napról.
Kéne.
De ha rákérdezel, előfordulhat, hogy elhajtanak. Ez olyan szempontból nem is biztos, hogy baj, hogy aki próbanapot kér, lehet, hogy élesben sem tervez bejelenteni. Vagy az is lehet, hogy elkezd hitegetni, még holnap gyere be, még a jövő héten 2-3 napra stb. Bármi lehet.
Sziasztok!
A Retro üzletbe ne menjetek egynél több próbanapra, mert átverés!!! Arra megy ki a játék, hogy ingyen dolgoztassanak pár napig. Sajnos én bedőltem nekik,(persze később mástól is visszahallottam hasonlókat) ezért is írtam meg, hogy más ne járjon így! (Én a Mammutban lévő üzletükben voltam 4 napig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!