Hogyan lehet bekerülni az okmányirodára?
Előny a diploma, elsősorban gazdasági, társadalomtudományi, államigazgatási, esetleg egyéb bölcsész vagy bármi.
Elvileg a sima ügyintézői OKJ is elég, de nyilván egy diplomás és egy középfokú OKJ-t végzett közül az előbbit alkalmazzák, neki is annyit kel fizetni. Pályakezdőket pedig sehol sem alkalmaznak szívesen.
Bár igazán ahogy a 2. írja kb. sehogy se lehet bekerülni, ahová én akartam menni ott létszámstop volt, persze a polgármester ismerősét azért berakták egy hátsó irodába, pedig neki csak érettségije volt.
Ha a közalkalmazotti bértábla alapján fizetnek ott is, akkor egy középfokú végzettséget igénylő irodai munkára 75-80 körül fizethetnek.
Egy haverom tavaly végzett a jogon, három hónap után tudott segítséggel elhelyezkedni információs pulthoz..azt vágja persze, mert amit kell arra kioktatták, a tőbbi a kútfőből..
szóval..segítség nem árt, és egy jobb szakirányú főiskola..mondjuk államigazgatási, vagy hasonló..
a pénz az egyébként kevés az emberhez méltó élethez..
de egyszerre munka is, jó fizetés is? na neeee...
Értem..nehéz helyzet :D
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!